facebook

“Колосальна негода пре в ці області, потужна гроза хлине на цей регіон”: де чекати на мороз у -2 градуси, а де буде +31?

Українців попереджають про дощі та спеку. Також варто очікувати на шквальний вітер. Раніше синоптики за всю історію фіксуали у травні навіть -10 градусів морозу. Чи варто чекати подібного, аояснили експерти.

Як інформує “Еспресо”, у південних областях та подекуди на заході у середу, 29 травня, пройдуть дощі з грозами. До кінця доби негода, ймовірно, пошириться на усю територію України

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, на півдні України 29 травня пройдуть дощі, грози. Можливі також сильні зливи та шквали. Водночас на заході будуть локальні грозові дощі. Зазначається, що до кінця доби нестійка погода з локальними дощами охопить усю Україну.

Найтеплішою температура буде на півночі та сході: +26…+29 °C, найхолоднішою виявиться південна частина +20…+24 °C. Водночас у центральних областях прогнозують +22…+26 °C.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві вдень буде тепло: +26…+28 °C, але будуть локальні дощі та гроза.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Колосальна негода пре в ці області, потужна гроза хлине на цей регіон”: де чекати на мороз у -2 градуси, а де буде +31?