facebook

На ВЛК не відправляють: стосується всіх, хто сам оновив свої дані – “Резерв+” не береться до уваги

Важлива інформація

Військовозобов’язаним розповіли, як відбувається направлення на медкомісію під час оновлення даних
Громадян, які добровільно прибули до ТЦК для уточнення своїх облікових даних, не можуть одразу направити на військово-лікарську комісію. Для цього їм належить виписати окрему повістку. Це стосується і тих, хто прийшов із заявою про надання відстрочки, йдеться у постанові Кабміну №560.

Так, громадян, які самостійно прибули до ТЦК для уточнення своїх даних, а також тих, хто оновив дані через ЦНАП та електронний кабінет призівника, не можуть одразу направити на військово-лікарську комісію. Для цього їм належить виписати окрему повістку. Це стосується й тих, хто прийшов із заявою про надання відстрочки.

А ті, хто був доставлений до ТЦК примусово, можуть бути направлені на військово-лікарську комісію без додаткових формальностей. “Медичний огляд резервістів та військовозобов’язаних може проводитися в закладах охорони здоров’я, які мають відповідний договір із НСЗУ за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення на відповідний рік”, – наголошується в документі.

Проте остаточне рішення про придатність до військової служби прийматиме ВЛК у самому ТЦК.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У разі проходження резервістами та військовозобов’язаними медичного огляду під час мобілізації та/або військового стану термін дії довідки з висновком про придатність до військової служби становить один рік”, – йдеться у документі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На ВЛК не відправляють: стосується всіх, хто сам оновив свої дані – “Резерв+” не береться до уваги