facebook

Валюта продовжує стрімко дорожчати, курс уже перевищив “червоні лінії”

Готівковий курс долара до гривні в банках України у п’ятницю, 31 травня, зріс на 10 копійок – до 41,10 грн за долар в середньому.

Продати американську валюту в банках сьогодні можна в середньому за курсом 40,45 грн за долар.

Середній курс євро до гривні сьогодні не змінився і складає 44,60 грн за євро. Продати європейську валюту можна за курсом 43,80 грн за євро, пише УНІАН.

Який зараз курс у обмінниках Києва

У валютних обмінниках Києва долар сьогодні подорожчав на 13 копійок і складає 41,13 грн/долар в середньому (продати долар можна за 41,00 грн). Курс готівкового євро в обмінниках сьогодні зріс на 10 копійок і складає 44,70 грн/євро (курс продажу – 44,50 грн/євро).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Національний банк України встановив на п’ятницю, 31 травня, офіційний курс долара до гривні на рівні 40,50 грн/дол., таким чином, гривня послабилася на 2 копійки, порівняно з попереднім показником.

Офіційний курс НБУ щодо євро на завтра встановлений на рівні 43,82 грн/євро, тобто гривня зміцнилася на 10 копійок, порівняно з учорашнім курсом.

Начальник департаменту казначейства “Глобус Банку” Тарас Лєсовий у зазначив, що впродовж 3-9 червня на валютному ринку діятимуть інерційні процеси: найімовірніше загальні показники ринку будуть на рівні кінця травня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Валюта продовжує стрімко дорожчати, курс уже перевищив “червоні лінії”