facebook

Не з’явився до ТЦК – позбавлять паспорта та громадянства: нардеп Безугла приголомшила “геніальною” ініціативою

Українці не вірять своїм вухам

Безугла запропонувала відмовити українцям за кордоном у громадянстві
У той час, поки українська влада намагається вирішити, що робити з військовозобов’язаними українцями, які зараз перебувають за кордоном, та залучити їх до мобілізації та захисту держави від ворога, народний депутат Мар’яна Безугла пропонує відмовити їм в українському громадянстві. Про це пише телеграм-канал України 24/7.

В ефірі однієї з ТВ-програм під час обговорення питання про мобілізацію українців між представницею фракції “Голос” Юлією Клименко та народним депутатом Мар’яною Безуглою, яка вже відома своїми скандальними ініціативами, виникла суперечка про громадян, які перебувають за межами України, хоча мають виконати свої військові обов’язки перед державою.

За словами Юлії Клименко, українці за кордоном мають оновити свої персональні військово-облікові дані та повернутися додому, щоб піти служити. В іншому випадку на них чекає розшук і кримінальна відповідальність.

“Якщо він не стане за кордоном, не оновить своїх даних, не приїде в Україну, його подадуть у розшук і після цього відкривається кримінальна справа”, – зазначила Юлія Клименко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таке вирішення питання здалося безглуздим для Мар’яни Безуглої: у відповідь вона заявила, що всі українці, які не стануть на військовий облік з-за кордону, повинні здати українські паспорти.

“Нехай здає український паспорт та бере інший”, – сказала народний депутат.

Це викликало подив у представниці фракції “Голос”, оскільки, за її словами, за кордоном мешкають близько 11 мільйонів українців, які протягом 20 років поповнювали державний бюджет на 18 млрд доларів щороку, оправляючи гроші в Україну. Тож відмовити цим людям в українському громадянстві не можна.

“20 років вони відсилали в Україну 18 млрд доларів щороку. Наші заробітчани, вони годували вас, у тому числі, податками. Вони не вивозили свої сім’ї туди, а відсилали сюди гроші!”, – відповіла Юлія Клименко Мар’яні Безуглій.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не з’явився до ТЦК – позбавлять паспорта та громадянства: нардеп Безугла приголомшила “геніальною” ініціативою