facebook

Збережіть ці номери: куди скаржитися на свавілля ТЦК в кожній області – всі контакти

Стане в нагоді багатьом

Українці можуть повідомляти про порушення ТЦК щодо гарячої лінії Командування Сухопутних військ
На жаль, чітко обумовлені повноваження представників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки іноді виходять за межі, але українці мають знати, що такі протиправні дії мають бути покарані та припинені. Для цього у Командуванні Сухопутних військ діє гаряча лінія для оперативного реагування, пише телеграм-канал Україна Online: Новини.

Щоб розповісти про протиправні дії представників ТЦК, громадяни можуть звернутися на гарячу лінію Командування Сухопутних військ за номером 0 800 301937.

Також українцям, які зіткнулися з перевищенням повноважень співробітників ТЦК, надано можливість повідомляти про це за окремими контактними номерами, які діють в українських областях.

Повідомляється, що у кожному ОТЦК та СП телефонами також надають консультації цивільним, військовослужбовцям та членам їхніх сімей, у тому числі з питань соціальної підтримки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Варто зазначити, що факт перевищення повноважень у ТЦК не є рідкістю. До того ж, часто їх представників ловлять на схемах з надання довідок про непридатність, допомогу в організації виїзду за межі України, за які вони отримують незаконний прибуток у великих масштабах.

Окрім цього, популярними та одночасно незаконними є методи з мобілізації громадян, яких часто люди у військовій формі просто “вантажать” у бусики прямо на вулицях та відвозять до ТЦК примусово. Але правомірним буде затримання, якщо разом із представниками ТЦК діють і співробітники поліції.

Тому в подібних випадках українцям радять звертатися за вказаними телефонними номерами та повідомляти про порушення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Збережіть ці номери: куди скаржитися на свавілля ТЦК в кожній області – всі контакти