facebook

Військовий квиток без походу до ТЦК: почалася видача – як отримати

Подробиці

Міністерство цифрової трансформації України повідомило, що з 25 червня українці після уточнення облікових даних у ЦНАПі зможуть отримати військово-обліковий документ із QR-кодом — за ним перевірятимуть дійсність документа.

“Безоплатно, без черг та відвідування територіальних центрів комплектування”, – сказано у повідомленні.

У Мінцифрі зазначають, що документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника

Військовозобовʼязаний українець чи українка приходить до ЦНАПу надає актуальні дані про себе та підтверджує їх. Далі адміністратор вносить дані в електронну систему – інформація автоматично підтягується в Оберіг. Далі заявник отримує військово-обліковий документ із QR-кодом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

“За вашим бажанням адміністратор надішле PDF-файл сформованого військово-облікового документа на електронну пошту або одразу роздрукує його. Він має таку ж юридичну силу, як і документ в електронній формі, тож вибирайте для себе, який варіант зручніший”, – додали у відомстві.

 

Якщо раніше отримували витяг із печаткою та підписом про уточнення даних, зможете повторно звернутися до ЦНАПу та отримати новий із QR-кодом. Документ дійсний 1 рік з моменту формування.

Уточнення військово-облікових даних та отримання документа з QR-кодом у ЦНАПі в середньому триває до 15 хвилин.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Військовий квиток без походу до ТЦК: почалася видача – як отримати