facebook

Астролог назвав міста, де буде найбільше обстрілів уже ось-ось

За словами Росса, Росія запустить по них ракети.

Астролог Влад Росс назвав міста, куди Росія може направити свої ракети вже в середині літа, у липні 2024 року. За його словами, найбільше можуть постраждати міста, де є аеродроми.

“Найнесприятливіша ситуація буде в тих містах, де розташовані аеродроми. Наприклад, Хмельницький, Львів, Жуляни, Вінниця та інші міста можуть страждати. Харків залишається сірою зоною, тому ворог буде запускати туди ракети. Не дуже хороша обстановка буде і в Миколаєві”, – сказав Росс в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що в липні ворог намагатиметься прорвати оборону в районі Покровська і Часового Яру, але всі його спроби будуть безуспішними. Наші воїни відіб’ють абсолютно всі атаки.

“Але і просування ЗСУ не передбачається, поки ми не можемо звільнити окуповані території. Головне завдання – не здавати позиції”, – додав астролог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше астролог назвав місяць, коли Україна переможе у війні. За словами Алакха Ніранжана, ключовими будуть вересень і жовтень 2024 року. Саме в цей період, продовжив експерт, в Україні може настати мир.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог назвав міста, де буде найбільше обстрілів уже ось-ось