facebook

Не встигли до 16 липня: у ОК Захід розповіли, що точно буде з такими чоловіками

Компромісів не буде

Штрафів не уникнути тим, хто не оновив військово-облікові дані
Вже 16 липня спливе термін, виділений військовозобов’язаним чоловікам для поновлення військово-облікових даних. І вже зараз багато хто поспішає відвідати ТЦК із цією метою, створюючи цілі черги через стислі терміни. У телеграм-каналі Львівського ОТЦК та СП розповіли, що чекає на тих, хто все-таки не встигне пройти необхідну процедуру.

У соцмережах поширилося відео з великою чергою з військовозобов’язаних чоловіків, що утворилася біля воріт ТЦК у Перемишлянах. Автор контенту підписав відео твердженням, що представники ТЦК навмисне затримують просування людей, приймаючи людей надто повільно, щоб після 16 липня виписати якнайбільше штрафів від 17 до 25 тисяч гривень.

У Львівському ОТЦК та СП зазначають, що таке звинувачення на адресу ТЦК голослівне, але людям, які не встигли оновити дані, однозначно доведеться заплатити вказані штрафи. А те, що відбувається на відео, зумовлене такими причинами:

– великий наплив громадян. Порівняно зі вчорашнім днем ​​сьогодні, за інформацією військовослужбовців ТЦК, оновити свої дані прийшли вдвічі більше людей.
– регулярні вимикання електроенергії. Часті відключення світла, очевидно, не сприяють швидкості та зручності в роботі, а навпаки уповільнюють та затягують усі процеси.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У зв’язку з цим у ТЦК закликали українців не маніпулювати темою мобілізації та не вигадувати неправдивих фактів.

Варто зазначити, що поки що відповідальні громадяни штурмують ТЦК, представники останніх продовжують роботу з мобілізації чоловіків, залучаючи до цього і співробітників поліції, хоча методи таких затримань іноді можуть насторожувати.

Так, один із таких випадків стався у Мукачеві, де кілька представників ТЦК пакували чоловіка разом із речами в автомобіль, застосовуючи силу. На кадрах видно, що чоловік перебував на землі, поки люди у формі одягали наручники, після чого його підняли і посадили в машину.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не встигли до 16 липня: у ОК Захід розповіли, що точно буде з такими чоловіками