facebook

Для водіїв запроваджують нові обмеження: що тепер заборонено та які штрафи

Важливо знати

В Україні запроваджують нові обмеження для авто, хто потрапить під заборону
В Україні невдовзі можуть бути запроваджені нові обмеження для водіїв, спрямовані на боротьбу із надмірним шумом у населених пунктах. Цією інформацією ділиться MMR.

Парламент розгляне законопроєкт, який забороняє використання транспортних засобів, що спричиняють значне шумове забруднення.

Це нововведення стосується автомобілів і мотоциклів з модифікованими вихлопними системами, які створюють гучний звук, що порушує спокій громадян і може нагадувати звуки російських «Шахедів».

Нові обмеження передбачають суворі покарання порушникам. За перше порушення водія буде оштрафовано на 8500 гривень, а за повторні порушення штрафи подвоюватимуться і становитимуть 17000 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ці заходи спрямовані на зменшення рівня шуму у містах та селах, покращення якості життя громадян та забезпечення тиші. Законопроєкт сприятиме не лише зменшенню шумового забруднення, а й підвищенню культурного рівня водіїв.

Введення таких обмежень є частиною ширшої стратегії покращення екологічної ситуації в країні та створення комфортних умов для життя в урбаністичному середовищі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Для водіїв запроваджують нові обмеження: що тепер заборонено та які штрафи