facebook

Шкідливі звички: 5 речей, які не варто робити відразу після їжі

Щоб бути здоровим і мати гарне самопочуття, цих дій варто уникати.

Чого не варто робити відразу після їжі:

Вживати фрукти

Щоб з шлунком все було в порядку, з’їж фрукт за півгодини до їжі, а ще краще випий склянку води кімнатної температури. Це дозволить підтримати водний баланс в організмі, допоможе не з’їсти зайвого і запустить метаболізм.

Займатися фізичною активністю

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Активність після прийому їжі – це велика помилка. Поспішаючи кудись відразу після їжі, ми примушуємо організм відволікатися від процесу, кров відливає від шлунка і травмує всю травну систему. Така прогулянка прирівнюється до їжі на ходу, інформує UkrMedia.

Вживати десерти

Дієтологи попереджають: звичка закушувати обід солодким – одна з причин зайвої ваги. Особливо після 35 років, коли метаболізм починає сповільнюватися.

Вживати холодні страви та напої

Забудь про те, що холодна їжа веде до схуднення. Холодні продукти або напої після їжі здатні змінювати консистенцію продуктів і сильно ускладнювати перетравлення.

Чистити зуби

Виявляється, чистити зуби відразу після їжі зовсім не корисно. Приблизно через півгодини після їжі слина змиває велику кількість кислот і можна почистити зуби. А кращим рішенням буде прополоскати рот теплою водою.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Шкідливі звички: 5 речей, які не варто робити відразу після їжі