facebook

Щасливі відносини: в чому секрет справжнього кохання

Найміцніші пари — це не ті люди, які максимально схожі, а ті, хто постійно кидають коханій людині виклик і в підсумку покращують один одного.

Дуже просто полюбити людину, поведінка якої копіює вашу. Але сумісність у відносинах передбачає не тільки приємне проведення часу.

Хоча загальні інтереси і задоволення від товариства один одного дуже важливі для міцних і тривалих відносин, сумісність – це завжди щось більше, ніж просте наявність схожих якостей.

Протилежності притягуються. І це не міф

У житті дуже важливо знайти партнера, який буде від вас відрізнятися. Відносини, засновані виключно на схожості двох людей з часом, найімовірніше, вичерпають себе. А ті, що змушують вас рухатися вперед і кидають виклик, допомагають партнерам розправити крила і злетіти вгору.

Якщо ви хочете розвиватися, не варто зустрічатися зі своїм дзеркальним відображенням

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не потрібно витрачати свій час на того, хто постійно говорить «так», схвалює ваші дії, погоджується з вами, сміється над жартами і скрізь за вами слідує. Не зрозумійте неправильно. Більшість людей мріють побудувати відносини з людиною, яка буде їх розуміти і завжди бути поруч в потрібну хвилину. Але паралелі мають схильність швидко втомлювати. Так, спочатку вони приносять в життя комфорт і затишок, але всім нам відомо, що всередині зони комфорту немає місця для розвитку. Однаковість не дозволить впустити в життя невідомість, вона не покаже вам нічого нового, не навчить ніяким життєвим урокам. Вона лише подарує відчуття безпеки від перебування у своєму маленькому мильному міхурі.

Тому, якщо вам хочеться розвиватися і розкрити весь свій потенціал, ризикніть почати стосунки з тим, хто є вашою протилежністю. З тим, хто підсилить ваші слабкі сторони. З тим, хто відкриє браму всього загадкового і допоможе подивитися на світ з абсолютно іншої точки зору. Партнер може не зовсім розуміти вашого почуття гумору і дивуватися, як вам може подобатися те, що йому не подобається. Йому не завжди будуть до душі місця, куди ви хочете піти. Швидше за все, він навіть буде опиратися новим речам, поки не зрозуміє, що з їх допомогою розширює власні кордони та звільняє себе від «комфортного болота».

Ця людина допоможе вам вирости. Повірте

Він буде мотивувати вас вставати з ліжка, коли вас долає апатія, і заспокоювати, коли ви нервуєте. Разом ви будете розвиватися, зробите відносини ще міцнішими і надихнете один одного прагнути до більшого. З часом ви зрозумієте, що недоліки вашого партнера – це насправді зовсім не недоліки, як і ваші. А ще ви зрозумієте, що речі, які роблять вас двох настільки різними, насправді є рисами, які визначають ваше справжнє «я».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Щасливі відносини: в чому секрет справжнього кохання