facebook

Залишилися лічені дні: у ЗСУ виявляться навіть ті чоловіки, які зараз у ЄС

Що відомо про це

У ЗСУ виявляться навіть ті чоловіки, які зараз у ЄС, вже зовсім скоро
Народний обранець Юрій Камельчук повідомив, що сотні військових із “Українського Легіону” можуть приєднатися до лав Збройних сил України вже у вересні цього року. Цією інформацією діляться новини LIVE.

В Україні триває повномасштабна війна. Багато українців, у тому числі й чоловіки, ще на початку війни залишили країну та виїхали за кордон. Деякі громадяни, які проживають в ЄС, можуть вступити до лав «Українського легіону» та захищати рідну країну.

Як повідомляється, “Український легіон” може приєднатися до лав ЗСУ вже найближчим часом.

Народний депутат Юрій Камельчук зазначив, що до “Українського легіону”, створеного в Польщі, було подано понад дві тисячі заявок. Перший випуск громадян, які вже тренуються, ветеранів-морпіхів, можливий на початку осені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Наступні етапи та кількість людей залежатиме від відкриття нових тренувальних баз, від готовності польської сторони прийняти та навчити цих військовослужбовців”, – зазначив нардеп.

На території Польщі формується та пройде підготовку новий добровольчий підрозділ “Український легіон”. Його сформують з українців Європейського Союзу.

Кілька тисяч наших співвітчизників у Польщі вже зареєструвалися для участі в Українському легіоні, що базується в країні.

Навчанням та екіпіруванням рекрутів займатимуться виключно польські військові інструктори.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Залишилися лічені дні: у ЗСУ виявляться навіть ті чоловіки, які зараз у ЄС