facebook

Дoлaр тa єврo лeтять дo нeбeс: бaнкu тa oбмiнкu знoву змiнuлu курс вaлют

Всім інвесторам, бізнесу та громадянам варто ще раз переглянути свої вкладення, заощадження та діючі зараз бізнес-моделі щодо диверсифікації та мінімізації курсових ризиків.

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 15 серпня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 41,3262 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 45,5497 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Серпень та осінь зі значним збільшенням геополітичних, військових та економічних ризиків однозначно не будуть спокійними на світовому та українському фінансовому ринку. І зараз усім клієнтам банків та громадянам я б порекомендував бути вкрай обачними як при рішеннях про нові вкладення у ті чи інші активи, так і в частині валютообмінних операцій (особливо з євро).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ситуація підвищеної турбулентності у світі триватиме щонайменше до середини листопада, ризик втратити гроші під час цих ралі як на фондовому, так і на валютному ри нку наблизиться до свого піку вже з кінця серпня-початку вересня.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дoлaр тa єврo лeтять дo нeбeс: бaнкu тa oбмiнкu знoву змiнuлu курс вaлют