facebook

Штормитиме по кілька днів: українців попередили про серію магнітних бур у вересні – дати

В які дні потрібно бути обережними

Вересень обіцяє бути насиченим геомагнітними подіями. На початку осені очікується кілька сонячних спалахів, здатних викликати викиди плазми в земну атмосферу, повідомляє Meteoagent.

Перша геомагнітна буря у вересні прогнозується на період з 1 по 4 вересня і матиме потужність 5-6 балів. Далі підвищена сонячна активність очікується з 10 по 12 вересня. 10 вересня сила бурі становитиме 4 бали, а потім поступово збільшиться до 6 балів.

Остання геомагнітна буря у вересні прогнозується з 25 по 28 число. Вона буде тривалою, але слабкою, і лише в останній день її потужність досягне 5 балів.

Люди, чутливі до змін погоди та ті, хто страждає на хронічні захворювання, найчастіше відчувають погіршення самопочуття під час магнітних бур. До найпоширеніших симптомів відносяться головні болі, запаморочення, апатія та загальна слабкість.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також можуть спостерігатися коливання артеріального тиску, біль у суглобах, тривожність, дратівливість та загострення хронічних захворювань. Однак, більшість людей не мають значних негативних ефектів.

Лікарі радять дотримуватися здорового способу життя, уникати стресів та надмірних фізичних навантажень. Ці заходи допоможуть легко перенести періоди магнітних бур без погіршення самопочуття. Якщо у вас є хронічні захворювання, важливо завжди мати при собі необхідні ліки і суворо дотримуватися рекомендацій лікаря.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штормитиме по кілька днів: українців попередили про серію магнітних бур у вересні – дати