facebook

ТЦК масово відправлять на фронт: буде серйозне скорочення

Територіальні центри комплектування очікують на серйозні зміни, майже всіх співробітників відправлять на фронт, що відомо

ТЦК чекають на серйозні зміни, майже всіх відправлять на фронт
Територіальні центри комплектування в Україні зазнають масштабних скорочень та реорганізацій. Про це інформує експерт Вадим Трухан у соціальній мережі TikTok.

Експерт упевнений, що з масштабних темпів мобілізації, що проходять в країні, можна зробити два основні висновки. Перше – військове керівництво України задумало щось грандіозне та масштабне, і вже восени українці зможуть насолоджуватись добрими новинами з фронту, причому з несподіваного боку.

Друге – через шалені темпи мобілізації ТЦК втрачає ефективність, і вже у жовтні-листопаді може відбутися скорочення ТЦК на 80 відсотків.

“Тих військових, які засіли в ТЦК, швидше за все, будуть відправлені на фронт, – сказав Вадим Трухан. – При цьому обов’язки з вилову ухилістів будуть перекладені на військову поліцію, яку поки що тільки планують створити, а ось паперова робота відійде ЦНАПам. І це сприятиме тому, що ТЦК перестане існувати у тому вигляді, як він існує зараз…”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
@vadim_trukhan

#тцк #Україна #наступ #війна

♬ оригінальний звук – Vadim Trukhan

Нагадаємо, водій туристичного автобуса з Полтави, якого 30 серпня у Яремчі Івано-Франківської області затримали представники ТЦК та СП, добровільно погодився пройти військово-лікарську комісію.

У повідомленні йдеться, що мобільна група Надвірнянського ТЦК та СП під час оповіщення виявила чоловіка призовного віку та з’ясувала, що “він є порушником військового обліку і не має права на відстрочку чи бронювання”. “У зв’язку з цим громадянину України було запропоновано пройти військово-лікарську комісію, на що він добровільно погодився”, – йдеться у повідомленні.

Військово-лікарська комісія визнала чоловіка придатним до військової служби та направила на базову загальновоєнну підготовку до одного з навчальних центрів.

Вранці 30 серпня у Яремчі співробітники ТЦК затримали водія туристичного автобуса із Полтави. У ньому було 50 осіб, з них вісім дітей. Чоловік був другим водієм автобуса.

Як розповіла пасажирка Юлія, водій зупинився неподалік заправки. Поки люди відійшли поїсти й у туалет, працівники Надвірнянського районного ТЦК забрали водія з документами, ключами від автобуса та грошима на пальне.

Із водієм їхав його 14-річний син. У телефонній розмові з ним батько підтвердив, що відбувається у Івано-Франківську ВЛК. Пасажирів автобуса по обіді пересадили на місцевий транспортний засіб.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ТЦК масово відправлять на фронт: буде серйозне скорочення