facebook

Дика негода накрає майже всю країну: синоптики попередили про перший рівень небезпеки

3 вересня в Україні, крім більшості районів Одеської області та Криму, оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 3 вересня. Синоптики попереджають про підвищений рівень води в річках України. Будьте обережними.

Сьогодні, 3 вересня, мінлива хмарність. У південно-східній частині, Харківській, вдень і у Кіровоградській та Одеській областях місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. На решті території без опадів.

Вітер переважатиме північно-східного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду, на сході країни вдень подекуди пориви 15 – 20 метрів за секунду.

Температура повітря вночі зафіксувалася на рівні +15 – +20 градусів, а в західних областях +12 – +17. Вдень стовпчики термометрів покажуть +26 – +31 градус, а у східних областях +23 – +28. І лише в Карпатах вночі +9 – +14, а вдень +20 – +25.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Києві сьогодні, 3 вересня, мінлива хмарність та без опадів. Вітер переважатиме північно-східного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області в нічний час доби +15 – +20 градусів тепла. Вдень стовпчики термометрів покажуть +26 – +31. У Києві показники трохи інші: нічні +18 – +20, а денні +28 – +30 градусів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дика негода накрає майже всю країну: синоптики попередили про перший рівень небезпеки