facebook

Сухофрукти, які допомагають підтримувати роботу імунної системи і запобігають різним хворобам

Сьогодні поговоримо про найбільш корисні сухофрукти.

Не всі хвороби необхідно починати лікувати з таблеток. При деяких симптомах можна скористатися сухофруктами, які допомагають підтримувати роботу імунної системи і запобігати різним хворобам. Сьогодні поговоримо про найбільш корисні сухофрукти.

Інжир

Від сухого кашлю дуже важко позбутися. Застуда може відступити, а кашель залишитися. Фахівці впевнені, що з цією проблемою допоможе впоратися сушений інжир. Крім того він має сечогінні властивості, тому корисний при певних проблемах з нирками. В інжирі міститься безліч поживних компонентів, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи.

Курага

У цьому сухофрукті містяться компоненти, які допомагають розширювати і очищати кровоносні судини, завдяки чому поліпшується кровотік і загальний стан людини. Завдяки високому вмісту магнію він корисний для серця. Крім цього курага налагоджує роботу нирок, головного мозку, покращує здатність запам’ятовувати інформацію. Саме з цієї причини експерти рекомендують щодня з’їдати не менше 50 грам цього сухофрукта акторам, учням загальноосвітніх установ і Вузів, а також усім, хто змушений запам’ятовувати великий обсяг інформації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ізюм

Він незамінний для тих, кому потрібно заспокоїти нерви, він робить людину менш дратівливою. Завдяки калію його треба їсти всім, хто хоче зберегти молодість організму. Але людям, схильним до ожиріння, необхідно бути обережними, оскільки в ізюмі міститься велика кількість цукру.

Чорнослив

Цей тип сухофруктів застосовують для поліпшення метаболізму, при проблемах пов’язаних з роботою кишечника і гіпертонії.

Вишня

Цю сушену ягоду повинна вживати кожна людина, що живе у великому місті. Вишня, завдяки пектину, здатна очищати організм від різних хімічних речовин. Крім того її використовують як відхаркувальний засіб, і як антисептик. У вишні міститься калій і магній, тому її рекомендують всім, кого мучать судоми.

Однак, незважаючи на корисні властивості сухофруктів, пам’ятайте, що самолікування небезпечне для здоров’я. Краще проконсультуватися з лікарем і з’ясувати, чи можна у вашому випадку обмежитися сухофруктами.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сухофрукти, які допомагають підтримувати роботу імунної системи і запобігають різним хворобам