facebook

9 продуктивних речей, якими ви можете зайнятись, коли чекате у черзі у період свят

Особливо це актуально під час свят, адже зазвичай у нас обмаль часу, щоб зробити важливі речі, тому, стоячи у черзі, ви зможете зайнятись ними.

Довгі черги не дозволяють насолоджуватись радістю від святкових покупок, але час очікування не повинен бути витрачений дарма. Використовуйте ці поради для збільшення продуктивності під час очікування в черзі,.

Розплануйте святкове меню

Запланувавши і порахувавши кількість гостей на святковому обіді, можна визначити, чи ви придбали мало смаженої їжі, та чи краще придбати більше вівсяних ролів та круасанів. Компенсуйте час, котрий ви потратите у черзі, обдзвонивши або надіславши повідомлення всім майбутнім гостям, щоб визначити точно, скільки тарілок вам знадобиться, та на скільки їжі розраховувати.

Складіть бюджет на подарунки

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сподіваємось, що ви зробили  попереднє планування стосовно власного бюджету, який можна витратити, оскільки ви вже знаходитесь в магазині, але час, який витрачається у черзі, може стати вдалим моментом, щоб перерахувати ваші кошти. Навіть Дід Мороз перевіряє свій список двічі! Можливо, ви згадаєте в останню хвилину і додасьте щось до вашого списку, або знайдете несподівані розпродажі під час святкових днів, які допоможуть вам заощадити! – проведіть цей час у черзі, прораховуючи скільки грошей ви витратили залежно від того, скільки часу на це пішло і скільки ви зможете ще потратити.

Оплатіть рахунки онлайн

Останнє, що ви захочете зробити під час святкових днів – це сплачувати рахунки, але якщо ви плануєте спокійно відсвяткувати Новий рік та Різдво, то краще завчасно оплатіть по можливості свої електронні рахунки. Замість того, щоб сподіватися, що у вас буде достатньо часу для того, щоб оплатити рахунки, витратьте час, котрий ви простоїте у черзі на цю справу. Якщо у вас нема можливості оплатити всі рахунки онлайн, то складіть перелік з тих рахунків, які ще залишилось оплатити. Таким чином ви економите час і приведете в порядок справи.

Перевірте електронну пошту

З приходом великих свят вам можуть надходити тони не дуже чудового святкового спаму. З приходом сезону, коли у всіх святковий настрій, приходять і розпродажі та знижки, а також маса спаму. Перебуваючи у черзі, у вас є чудова нагода, щоб перевірити почту, видалити спам, та скористатись всіма можливими акціями та знижками.

Порівняйте ціни

Не зкуповуйте одразу всі товари, на упакуваннях яких відзначені відомі лейбли, незважаючи на те, скільки вони коштують. Витратьте трохи часу на те, щоб переконатися, що ви отримаєте найкращий варіант, порівнявши ціни як в магазині, так і в Інтернеті. Щоб полегшити ситуацію, слід пам’ятати про магазини, які пропонують відносно сталі ціни, це допоможе заощадити вам більше грошей.

Складіть список тих, кому ви збираєтесь відправляти святкові листівки

Вам не потрібно чекати святкових днів, щоб написати листівки своїм рідним, близьким та друзям. Хоча ви, можливо, не знаєте, від кого отримаєте листівки, проте вам варто скласти список людей, яких вам би хотілось привітати. Зробивши список, та придумавши та записавши привітання у блокнот, ви зможете трішки розслабитись.

Прочитайте книгу

Роздивлятись людей, котрі стоять з вами у черзі, це чудово, але це не продуктивно. Замість того, щоб бути занадто цікавим і втручатись в розмову інших людей, краще всунути свого носа у хорошу книгу. Час, проведений в черзі, – це чудовий період, щоб прочитати журнал, книгу чи електронну книгу. Переглядаючи сайти новин, ви також можете допомогти вам залишатись в курсі справ та додати тему для розмов на святковій вечері.

Займіться телефонними розмовами

Коли ви в останній раз дзвонили своїй матері? Всі жарти в сторону, адже немає нічого краще, ніж почути голос ваших близьких під час святкового періоду, особливо якщо вони далеко. Навіть якщо ви не дуже полюбляєте розмовляти по,телефону, то подзвонивши комусь особливому для вас під час свят може принести масу теплих почуттів. Вперед і знайдіть своєму телефону правильне застосування. Просто обов’язково тримайте гучність на нормальному рівні, який не буде заважати іншим покупцям.

Зробіть розклад зустрічей

Потратьте частину часу і подумайте про життя поза святами. Після того, як пройдуть свята, життя повернеться знову до норми. Заплануйте свою реальність, заздалегідь бронюючи зустрічі, незалежно від того, чи це буде відвідування лікаря чи заміна масла.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

9 продуктивних речей, якими ви можете зайнятись, коли чекате у черзі у період свят