facebook

На Київщині немовля через правець перевели у штучну кому

У Боярці малюк, якому лишь два роки и Вісім місяців, Вже почти тиждень лежить у реанімації на апараті штучного дихання в стані штучної коми через Правець.

Правець у Боярці: немовля у Комі

Дитину перевели у штучних кому, тому что це БУВ єдиний способ пріпініті безперервні болючі судом та запобігті загрозі зупинки дихання.

Зазначається, что мама Свідомо НЕ вакцінувала сина від правця и не слухай поради лікарів, хоча вакцини були. Інформацію про шкоду вакцінації дізналася в інтернеті.

Симптоми правця
Симптоми правця

Хлопчику вкололи протіправцеву Сироватка, но вона Діє лишь на токсини в крови та безсіла проти тих, что Вже встіглі проникнуті в нервово систему.

Правець – що це?
Це небезпечне інфекційне захворювання, Пожалуйста вражає нервово систему и віклікає Сильні судом м’язів. У багатьох випадка хвороба закінчується смертю.

Прогнозів медики не роблять, кажуть лишь, что стан тяжкий – загроза смерти зберігається, если токсин вікліче параліч серцевої мускулатури. Малюка планируют тримати на підтрімці життєдіяльності щонайменш в течение трех тіжнів.


Вакцинація – єдиний способ захістітіся від правця

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначімо, что спочатку року зафіксовано 17 віпадків захворювання на Правець (5 дітей та 12 дорослих). Наголошуємо, что  єдінній способ, Який захіщає від хвороби – це вакцинація , тому наполеглива Рекомендуємо НЕ нехтувати здоров’ям своих дітей и провести процедуру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Київщині немовля через правець перевели у штучну кому