facebook

Отруєння невідомою речовиною на Закарпатті: серед постраждалих – діти

В Ужгороді та Мукачеві чотири людини отруїлися невідомою речовиною, двоє з них – діти. В даний момент в ситуації розбирається поліція і медики.

У неділю, 2 грудня, в Ужгороді та Мукачеві невідомою речовиною отруїлися четверо людей. З них двоє – діти. Всіх госпіталізували до реанімації Ужгородської міської дитячої лікарні, зараз вони перебувають під наглядом лікарів. Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

О 14:18 2 грудня до рятувальників зателефонував черговий лікар Мукачівської ЦРЛ і повідомив про те, що вони госпіталізували двох жителів вулиці Індустріальна і на обличчя всі ознаки отруєння, а постраждали, крім дорослих, також двоє дітей.

«В даний час жінка знаходиться в терапевтичному відділенні Мукачівської ЦРЛ. Її стан задовільний, а ось за життя дитини борються лікарі реанімаційного відділення Закарпатській обласної дитячої лікарні. В даний час стан хлопчика лікарі вважають важким», – йдеться в заяві.

В 16:25, 2 грудня, вже в Ужгородській міській дитячій лікарні повідомили про госпіталізацію двох пацієнтів – 34-річна жінка з Ужгорода та її семирічний син, а також чотирирічна дочка. У даний момент діти знаходяться в реанімації, їх стан медики кваліфікують, як середньої тяжкості.

Обставини отруєння людей і природу походження недуги зараз з’ясовують лікарі і правоохоронні органи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Отруєння невідомою речовиною на Закарпатті: серед постраждалих – діти