facebook

7 б’юті-провалів жінок, які відштовхують чоловіків відразу

Буває таке, що жінка начебто приваблива, розумна, доброзичлива, але далі першого побачення у неї особисте життя не просувається.

Чоловік коротко повідомляє їй: «Справа не в тобі, а в мені». Але вона прекрасно розуміє, що чомусь йому не сподобалася. Можливо, його відштовхнули “погані б’юті-звички”. Перевірте, чи немає у вас їх. А якщо є, то поспішіть викорінити!

Погані б’юті-звички

Недоглянуті нігті

Навряд чи хтось покличе даму ще на одне побачення, якщо у неї були брудні або неакуратні нігті. Необов’язково вибирати мудрий дизайн. Просто зробіть манікюр, можна покрити нігті прозорим або світлим лаком.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відрослі корені

Якщо ви фарбуєте волосся, обов’язково профарбовуйте регулярно коріння. Зачіска повинна бути в порядку. Так ви самі будете почувати себе впевненіше.

Несвіжий або занадто яскравий макіяж

Туш, яка посипалася, не додасть вашому образу нічого хорошого. Та й фарбуватися сильно не треба. Мало якого чоловіка приваблює рясний макіяж на обличчі жінки.

Брудне взуття

Не тільки жінки звертають увагу на чоловіче взуття. Представники сильної статі теж дивляться на дамські ніжки. Подбайте, щоб ваше взуття було чистим.

Потріскані губи

Пийте воду і не забувайте про гігієнічні помади.

Неприємний запах з рота

Неприємний запах з рота часто відштовхує і погіршує комунікацію між людьми.

Шорсткі руки

Тримати в своїх долонях шорсткі руки не дуже приємно. Тому користуватися кремом для рук варто як жінкам, так і чоловікам.

Чоловіки прискіпливіші, ніж нам здається. Але якщо ви не відзначаєте у себе “поганих б’юті-звичок” зі списку вище, тоді ви просто не зійшлися характерами. Заспокойтеся, ви обов’язково скоро сподобаєтеся чоловікові вашої мрії!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

7 б’юті-провалів жінок, які відштовхують чоловіків відразу