facebook

5 модних суконь на вихід для зими

Передсвятковий період – це вдалий час порадувати себе новим платтям. Кожен сезон дизайнери придумують нові фасони або доповнюють старі. Змінюються тренди на тканини і кольори.

Ми підібрали 5 модних фасонів суконь, які стануть чудовим доповненням в образі на зимовий вікенд.

Сукня-сорочка вже не один рік є улюбленицею модниць. Її можна носити і в холодну пору, надівши з брюками або джинсами під чоботи, і під балетки або туфлі.

Мереживне плаття ніколи не вийде з моди! Тому, вибираючи класичний фасон сукні, наприклад, футляр, прикрашений мереживними елементами, ви доповните свій гардероб модною річчю на будь-який випадок і на багато років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сукня з квітковим принтом теж не в стороні у відомих дизайнерів. Зверніть увагу і на моделі “всипані” дрібними квітами. Ця жіночна простота заворожує романтичністю.

Серед фаворитів – і сукні, створені з напівпрозорої тканини. Взимку вони показують жіночний і елегантний вигляд. Але не забудьте, щоб не замерзнути, наверх надіти піджак оверсайз.

Маленьке чорне плаття, виготовлене з оксамиту або велюру виглядає чарівно! Особливо на новорічній вечірці. Однак, якщо ви віддаєте перевагу більш стриманому образу і класичним тканинам, тоді відмінним вибором стане сукня А-силуету з цікавими оригінальними вставками або розрізами – ще одна модна тенденція.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 модних суконь на вихід для зими