facebook

Як перефарбуватися з брюнетки в блондинку і при цьому не пошкодити волосся

І це дійсно можливо, незважаючи на те що локони доведеться повністю змінити.

На початку 2000-х років більшість дівчат мріяли стати платиновими блондинками, прямо як Крістіна Агілера і Бейонсе. І щоб відтворити цей відтінок, дівчата йшли в підвальні салони краси з пляшкою перекису, щоб знебарвити локони. На щастя, ті сумнівні часи вже позаду і представниці прекрасної статі йдуть за фарбуванням до професійних колористів, які вже точно не зіпсують волосся, особливо під час освітлення.

Крім того, що потрібно завжди звертатися лише до досвідчених майстрів, варто враховувати ще кілька фактів, перш ніж фарбуватися в блондинку.

Будьте реалістичні

Якщо ви вибрали платиновий блонд, то не варто думати, що ваші локони будуть здоровими і блискучими, як до фарбування. Освітлювання пасом у білий колір вимагає використання перекису водню. Звичайно, формула в салонах краси не така жорстка, як в аптеці, але все одно вона зробить волосся сухим. Особливо це стосується дівчат, чий природний відтінок темний, так як досить важко видалити темний пігмент, щоб досягти платинового кольору.

Уникайте дешевих фарб

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зайшовши в магазин, ви побачили фарбу для волосся за 50 гривен? Тоді можете бути впевнені, що волосся буде пошкодженим, сухим і ламким. Як стверджують колористи, не всі формули фарб однакові. Якщо ви хочете, щоб волосся було міцним і здоровим, вибирайте дорогу фарбу, в якій є поживні добавки.

Знайдіть хорошого колориста

Якщо ви ще жодного разу не фарбували волосся, то краще всього починати це робити в руках професіонала. Світлі локони – інвестиції, тому економити не варто, до того ж якщо ви не хочете, щоб пасма почали обламуватися через тиждень після фарбування.

Підготуйтеся до фарбування

Чим темніше, густіше і коротше ваше натуральне волосся, тим більшу ви маєте потребу в особливому догляді як до, так і після фарбування. Приблизно за тиждень до походу до стиліста почніть робити маску для глибокого відновлення локонів кожен день.

Якщо ви збираєтеся стати платиновою блондинкою, то використовуйте засоби, які допоможуть відновити зруйновані дисульфатні зв’язки в структурі волосся, які ушкоджуються під час фарбування. Таких систем дуже багато, які можна робити як в салоні, так і в домашніх умовах.

Ведіть календар фарбування

Щоб не псувати волосся так часто, ви чекаєте кілька місяців, перш ніж записатися знову до стиліста? Це абсолютно неправильно. Щоб колір був рівним, без різких переходів, краще всього робити фарбування кожні 4-6 тижнів, тоді ваші локони будуть менше піддаватися впливу барвників. Інакше замість фарбування лише коренів вам доведеться висвітлювати знову всю довжину, щоб відтінок вийшов рівномірним.

Підтримуйте відтінок

Ви вийшли з салону, витратили багато грошей і хочете, щоб відтінок волосся залишався красивим як можна довше? Почніть використовувати засоби фіолетового кольору: шампуні і кондиціонери, в складі яких є фіолетові пігменти, здатні оберігати пасма від жовтого відтінку на світлому волоссі. Користуватися ними варто раз на тиждень, замінивши звичайний шампунь і кондиціонер.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як перефарбуватися з брюнетки в блондинку і при цьому не пошкодити волосся