facebook

12 ПРАВИЛ ЗДОРОВИХ СТОСУНКІВ

Перспективними вважаються ті отношения, Які обіцяють довготрівалість, стабільність и в тій же година приносять радість Обом партнерам. Такі стосунки базуються на принципах так званої здорової любові, про якові пише американський психолог Трейсі Кебот. Вона віділяє 12 основних Принципів любові, яка здатно сделать вас щасливим, наповніті життя радістю, а не позбавіті Спок, сну и сил.

1.  Коли двоє людей вступають в Любовні отношения, життя кожного з них винне покращітіся. Если життя погіршується або если ви тягнете один одного вниз, врешті-решт хтось схаменеться и захочу піті геть.

2.  Чи не можна купити кохання. Если ви робіте це, чи не розраховуйся на ті, что Ваші витрати окупляться сторицею. Зато за гроші можна купити много чего Іншого, что принесе радість коханій людіні.

3. Уникайте ревнощів. Провокуючи їх, ви граєте з вогнем. Хтось обов’язково обпечеться. Люди і без того схильні до ревнощів; буває, що їм не вистачає впевненості в собі, тому не слід свідомо викликати це почуття.

4. У здорових стосунках обидва партнери залежать один від одного обопільно.

5. Істинно любляча людина не вимагає від партнера доказів цих почуттів у відповідь. Вона навпаки сама доводить свою любов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

6. Остерігайтеся бажання змінити партнера. Задійте власну витримку для побудови міцних стосунків. Піти – завжди найлегше.

7. Людину, схильну до депресії, важко любити. Любов повинна робити людину щасливою, але присутність обранця ще не гарантує вам щастя. Тільки ви самі здатні робити себе щасливим або сумним.

8. Жінка хоче думати, що її любить недоступний принц, а не стражденний псих. Чоловіки також не люблять істеричок і так званих «бомб уповільненої дії», від яких невідомо, чого очікувати, оскільки такі можуть вибухнути в будь-який момент. Непередбачуваність партнера розхитує нерви і вбиває почуття точно так же, як наводить нудьгу повна і абсолютна передбачуваність.

9. Кохання, яке загорілося так само швидко, вичерпує себе. Щоб знайти щастя як величину постійну, хтось із двох повинен любити розумно. Якщо партнер мовчить у відповідь на певні ваші обурення, це не означає, що він глухий, не означає, що він слабкий, не означає, що байдужий. Це означає, що він просто тримає себе в руках.

10. Якщо партнер засвоїв, що може погано поводитися з вами, переконати його у зворотному буде дуже важко.

11. Якщо ви сумніваєтеся в доцільності задуманого вами вчинку, слід утриматися від нього. Краще дочекатися моменту, коли вам прийде в голову краще рішення.

12.  Як правило, люди відчувають себе найбільш комфортно з партнерами, Які є рівнімі Їм за соціальнім станом и є при цьом псіхологічнімі антиподами. Іншімі словами, вам краще підійде людина з вашим рівнем освіти и подібним походження. Пам’ятайте: щоб війта заміж за принца на білому Мерседесі, нужно самій буті Принцеса в червоному Порше-кабріолеті. Ваші Життєві цінності повінні збігатіся. Це означає, если ви маєте вищу освіту, вам слід шукати партнера з вузівськім дипломом. Психологічний антипод буде стабілізуваті ваш душевний стан. Екстраверт нужно інтроверт, песімісту – оптиміст. Це правило и пояснює баланс между партнерами, якіх поєднують Спільні погляди, з одного боку, и забезпечують гармонію и баланс протилежних, з Іншого.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

12 ПРАВИЛ ЗДОРОВИХ СТОСУНКІВ