facebook

В чому проявляється сила жінки перед якою неможливо встояти?

Сучасні жінки забули, в чому їх справжня сила. Якби кожна користувалася тим, що дала їй природа і знала б, наскільки від цієї сили залежить її доля, то прямо зараз змінила би звичний спосіб життя – на кардинально новий, свідомий життєвий уклад.

Жіночність – це неймовірне джерело жіночої сили, цінність, дана природою. Якість, яка виникла не на противагу мужності, а як ідеальне доповнення до нього.

У чому ж виражається жіночність

Виражається вона в душевній доброті, ніжності, розвиненій емпатії (вміння співпереживати і здатності поставити себе на місце іншої людини), чуйності, ніжності, любові до себе і близьких. Все це поєднується з самоповагою, умінням говорити «ні», цінувати себе, не дозволяти користуватися своєю добротою. Себе треба берегти, а свої таланти потрібно розвивати, щоб не зруйнувати жіночу енергію.
Чоловіки віддзеркалюють все, що відбувається у жінки всередині. Жінку, яка не впевнена у своїй привабливості, чоловіки будуть порівнювати з іншими. Якщо вона боїться втратити, вони їй змінюють. Якщо всередині неї жінка бореться з чоловіком, то в реальності вона теж буде боротися з чоловіками. Треба змінитися всередині – і тут же зміняться відносини з чоловіками. Ті, що вже є, почнуть по-іншому себе вести, або з’являться інші, які більше відповідають нашим очікуванням.

Як розвинути в собі жіночність і жіночу енергію

Здатність бути жіночною можна розвивати за допомогою знаходження гармонії, самопізнання, внутрішнього діалогу з собою, медитацій, пройшовши спеціальні тренінги, помінявши спосіб життя і стиль одягу (спідниці та сукні підсилюють жіночу енергію). Ти просто одягаєш нові туфлі-човники, а він не може відірвати погляд від твоєї ходи. Ти просиш застебнути плаття, а він не може думати ні про що, крім вигинів твоїх форм. Чоловіки обожнюють нами милуватися!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проявляй всі перераховані вище якості, які виражають силу жіночності. Роби це поступово, з часом тобі сподобається те, як ти і ставлення до тебе почне змінюватися. Ходи частіше на виставки, концерти, спектаклі – мистецтво розширить твої кордони. Займися творчістю – живопис, музика, фотографія, читання класики і мотивуючої літератури, малюнки з піску, написання власної книги. Все це принесе тобі задоволення і необхідні емоції, які так жадають відчувати чоловіки в коханій жінці.
Ніякий макіяж не зрівняється з природною силою жінки. Жінка, яка надихнула кожним прожитим днем, яка любить себе, своє життя і своїх близьких, викликає бажання скоріше з нею познайомитися, так би мовити, «доторкнутися до прекрасного». Вона, немов ковток свіжого повітря для інших. Чоловіки божеволіють від дівчини, яка випромінює жіночність та сексуальність, спокій і впевненість. Таку хочеться оберігати і любити, з нею прагнуть злитися, наповнитися її силою і енергією. Саме такі дівчата надихають чоловічу половину на реалізацію власного потенціалу.

Чоловіків так тягне до нас, тому що ми повна їх протилежність. Ми слабкі – вони сильні, і наш ключ сили в цій слабкості. Вони без розуму від нашої доброти, м’якості шкіри, запаху волосся, тембру голосу, милої посмішки, ходи, стегон. Не бійся розкрити свою жіночність! Насолоджуйся нею сповна! Дозволь собі відчути себе щасливою!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В чому проявляється сила жінки перед якою неможливо встояти?