facebook

Корисні поради: як правильно наносити туш для вій, щоб погляд був виразним і чарівним

Всі знають, що ціна косметики не завжди гарантія того, що вона зробить тебе по-справжньому чарівною.

Хочете забути про такі проблеми як грудочки, злиплі вії і вічно обсипану туш? Наші дуже прості і досить ефективні поради допоможуть Вам позбутися від таких проблем.

Основний секрет полягає в правильному нанесенні туші. Всі знають, що ціна косметики не завжди гарантія того, що вона зробить тебе по-справжньому чарівною. Так що не варто гнатися за дорогою тушшю.

Порада 1

Використовуючи туш, виконуйте три основні кроки:
Крок 1. Починайте фарбувати вії з коренів вій, переміщаючи щіточку туші зліва направо. Це додасть віям об’єм і довжину.
Крок 2. Потім робіть щіточкою руху знизу вгору. Похитуючи її, фарбуйте вії до самих кінчиків.
Крок 3. Завершальний етап – закрийте очі і пройдіться щіточкою туші від початку вій до кінця, знімаючи грудочки і розчісуючи вії.

Порада 2

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Завжди використовуйте гребінці для вій. Вони дозволяють рівномірно розподілити туш і зберегти вії ідеально розділеними. Нанесіть туш на вії біля основи, далі візьміть гребінець і розподіліть туш до самих кінчиків. Якщо під рукою немає спеціального гребінця, скористайся щіточкою від своєї ж туші. Все, що треба зробити, – попередньо видалити з неї туш за допомогою серветки.

Порада 3

Вії, підкручені вгору, візуально збільшують погляд, роблять його відкритим і неперевершеним. Підкрутити вії можна двома способами.
Візьміть чисту щіточку від туші (наприклад, від старої; вимийте щітку, висушіть її) і підкрутіть ще вологі від туші вії. Не забувайте кожного разу мити щіточку.
Не бійтеся використовувати спеціальні підкручуючі щипці.

Порада 4

Не бійтеся використовувати кольорову туш. Правила макіяжу диктують нам, що чорна туш йде усім і підходить для будь-якого макіяжу. Однак не забувайте, що блондинкам слід бути дуже акуратними з чорним кольором. Адже кілька шарів чорної туші на віях може зробити образ вульгарним і грубим. Світловолосим дівчатам для повсякденного денного макіяжу краще використовувати коричневу або сіру туш. Чорна ж туш незамінна для вечора. Про всяк випадок запам’ятайте: синя туш може вигідно відтінити блакитні очі, зелена – смарагдові, а ось фіолетова туш ідеально підходить карооким дівчатам.

Порада 5

Віддавайте перевагу тонкій і короткій щіточці для вій. Вони дозволяють краще фарбувати вії в куточках очей.

Порада 6

Використовуйте секрети манекенниць. Щоб не створювати ефект важких вій, але збільшити їх довжину, треба фарбувати кінчики особливим чином. Так роблять професійні манекенниці, оновлюючи макіяж перед виходом на подіум: піднесіть щіточку з тушшю до кінців вій, зробіть кілька моргнувших рухів.

Порада 7

Не забувайте припудрювати нижню повіку перед нанесенням туші. В такому випадку частинки туші, яка обсипалася протягом дня, простіше буде змахнути пензлем або ватним диском, не зіпсувавши макіяж.

Порада 8

Для того щоб Ваші очі здавалися більш виразними, профарбовують і нижні вії, але робіть це дуже акуратно – легкими зигзагоподібними рухами.

Порада 9

Освойте техніку зигзага. Зигзагоподібні рухи, виконані назад і вперед по всій довжині вій, дозволяють видалити непотрібні грудочки туші.

Порада 10

Зволожуйте вії кондиціонером для волосся. Якщо Ви хочете трохи видовжити вії, перед використанням туші нанесіть на них звичайний кондиціонер для волосся або зволожуючий крем. Дайте йому висохнути, попередньо розчесавши вії щіточкою, і тільки після цього фарбуйте вії тушшю.

Порада 11

Ніколи не наносьте другий шар туші, поки не висох перший. Тільки так вії будуть виглядати більш об’ємно.

Порада 12

Не опускайте щіточку у флакон кілька разів поспіль. Так в тюбик з тушшю потрапляє повітря і скорочує термін її служби. Просто умочіть щіточку в туш і трохи покрутіть її там.

Порада 13

Згинайте щіточку під правим кутом.

Порада 14

Робіть паузу. Нафарбувавши вії, почекайте п’ять секунд, перш ніж моргнути, щоб туш не залишила сліди під очима.

Порада 15

Змиваючи туш, стежте за тим, щоб вона не потрапляла на ніжну шкіру під очима. У дівчат з особливо чутливою шкірою це часто викликає мікроподразнення, від якого вранці можуть з’явитися набряки і синяки під очима.
Правильний демакіяж очей робиться так: підкладіть під нижні вії серветку або ватний диск і закрийте очі. Проведіть по віям ватним диском, змоченим в засобі для зняття макіяжу. Туш залишиться на серветці, а шкіра не постраждає.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Корисні поради: як правильно наносити туш для вій, щоб погляд був виразним і чарівним