facebook

Ось чому чоловік починає віддалятися, коли ви хочете його найбільше

В цьому головна різниця між чоловіком і жінкою.

В цьому головна різниця між чоловіком і жінкою у відносинах:

Багато дівчат стикалися з такою ситуацією. Ви зустрічаєте хлопця і відчуваєте, що між вами є іскра. Ви обмінюєтеся номерами, повідомленнями, і нарешті йдете на побачення… і все приголомшливо! Між вами явно є якийсь зв’язок, вам весело. Ви зустрічаєтеся, і знову все класно. Вам стає справді цікаво… а раптом це воно? Може, ви зустрічаєтеся ще кілька разів, але потім щось змінюється. Ви помічаєте, що він віддалився, або став не таким захопленим, або просто пропав без вісті.

Що пішло не так? Ось чому ця ситуація так незрозуміла для більшості дівчат.

Коли дівчина втрачає інтерес до хлопця після кількох побачень, зазвичай вона може назвати причину. Може він не досить розумний, або занадто жадібний, занадто нудний або занадто різкий – зазвичай вона точно знає, що її відвернуло, і може пояснити, чому не хоче продовжувати з ним зустрічатися, якщо він раптом запитає. Але у хлопців все не так. Хлопець може сходити на кілька приголомшливих побачень із дівчиною, а потім несподівано зрозуміти, що йому більше не хочеться з нею зустрічатися. Навіть якщо перед цим він цілий день з нею листувався і дійсно хотів побачитися…. тепер у нього взагалі немає бажання з нею зв’язуватися.

І це може бути незрозуміло хлопцям так само, як і дівчатам. Якщо спросити, то багато з хлопців скажуть, що вони самі не знають, чому раптом відступили… просто ось так.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так чому так відбувається? Причини дійсно немає або це провокація? Ні, причина є. Але її так важко зрозуміти і сформулювати, тому що вона ледь уловима.

Під час перших побачень з новим хлопцем ви зазвичай розслаблені і максимально прості. Ви просто прощупуєте новий грунт, дізнаєтеся можливості і його потенціал, дізнаєтеся його. Все починається легко і весело, ви просто спілкуєтеся і насолоджуєтеся компанією один одного.

Але після декількох класних побачень із здавалося б хорошим хлопцем, більшість жінок, навіть неусвідомлено починають занадто захоплюватися вірогідними перспективами. Вони думають про те, як можуть розвинутися ці відносини, і їх поглинають фантазії про майбутнє.

Коли це відбувається, ви більше не “тут і зараз” ви не сприймаєте ситуацію такою, якою вона є. Натомість ваш розум зосереджений на тому, що може бути, і це стає проблемою.

Ви прив’язується до цього надуманого майбутнього, і несвідомо починаєте тиснути на хлопця, боячись втратити те, що ви надумали (хоча за фактом у вас ще нічого немає). І тоді з’являються ваші страхи і невпевненість, і хлопець це бачить.

Ви починаєте взаємодіяти з думками у вашій голові, а не з людиною навпроти вас. Замість того, щоб намагатися дізнатися, хто він, ви дивитеся на його поведінку і слова, думаючи, що вони кажуть про його почуття до вас, оцінюючи, наскільки ви близькі або далекі від надуманого майбутнього разом.

Більшість хлопців інтуїтивно відчувають, коли жінка сприймає їх як об’єкт, а не як особистість, коли використовує його як засіб, щоб заповнити порожнечу всередині себе.

Хлопці так не роблять і не розуміють, що раптом змінило веселу і цікаву дівчину в емоційно напружену та непевну особу.

Вони більше не відчувають, що подобаються, їм здається, що ви намагаєтеся отримати від них якусь вигоду. І тоді їхній інстинкт каже їм бігти.

В цьому головна різниця між чоловіком і жінкою у відносинах. Чоловіки більше захоплені цим моментом і сприймають ситуацію якою вона є, а жінки завжди шукають способи поліпшити відносини і перенести їх на новий етап.

Суть в тому, щоб насолоджуватися життям і не потребувати у відносинах. Ви повинні шукати не відносини, не статусу, а людину. І коли знайдете, нехай все йде своєю чергою.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ось чому чоловік починає віддалятися, коли ви хочете його найбільше