facebook

“Компроміс досягнуто”: хто стане зірковим спадкоємцем Зеленського у “Кварталі”

Хто очолить студію “Квартал 95” замість Володимира Зеленського

Співзасновник студії “Квартал 95” Денис Манжосов може зайняти місце Володимира Зеленського, який нині очолює “Квартал 95” та балотується в президенти України.

Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на свої джерела.

“З ним досить жорстко розлучилися у 2013-му, але час не стоїть на місці, проект розвивався. Зараз же він повинен очолити, зайняти місце Володимира … “, – йдеться в повідомленні.

Більш того, журналісти уточнили, на якому етапі знаходяться переговори зі співзасновником “Кварталу 95” Денисом Манжосовим, який у 2013-му покинув проект

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Компроміс досягнуто, Манжосов обмірковує пропозицію, але підстави для відмови на сьогоднішній момент немає”, – підкреслюється в повідомленні.

Варто зазначити, що нещодавно Денис Манжосов повинен був дати прес-конференцію та розповісти про конфлікт з Володимиром Зеленським. Однак колишній друг лідера президентських перегонів так і не з’явився.

Після цього Манжосов відвідав ефір телеканалу “Прямий” і дав відверте інтерв’ю з приводу конфлікту з колишнім шефом. За його словами, він зник з прес-конференції, оскільки надійшло повідомлення про мінування будівлі інформаційного агентства.

“Я шість років мовчав і ні слова не говорив про те, чому я покинув рідний колектив. Я повернувся в країну і мені відразу ж стала дзвонити велика кількість журналістів. Всі дзвонили з вкрай дивними питаннями з розряду: чи наркоман Володимир Зеленський і вигнав він мене з “Кварталу”? Багато хто хоче почути від мене всякі гидоти в бік мого товариша, в бік мого колективу. Але сьогоднішню прес-конференцію я збирав, щоб донести, що не може бути такого, щоб я говорив щось проти своїх товаришів”, – розповів Манжосов.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Компроміс досягнуто”: хто стане зірковим спадкоємцем Зеленського у “Кварталі”