facebook

Паспортні “потуги” Путіна висміяли їдкою карикатурою: найприкріше

Паспортні “потуги” Путіна висміяли їдкою карикатурою: найприкріше
Путін ввів спрощену процедуру отримання паспортів РФ

На днях президент Росії Володимир Путін підписав указ про те, що жителі окремих районів Донецької та Луганської області можуть отримати російські паспорти за спрощеною процедурою. Відповідне рішення викликало хвилю критики і жартів в мережі.

Так, згідно з указом тепер легше паспорта отримати не лише жителям Донецька і Луганська, а також окупованих областей, але і “пільговикам” з Криму, а також українцям, які вже живуть в РФ.

Карикатуристи не залишилися осторонь і внесли свій внесок. Так, на їдкою картинці порівняли отримання російського паспорта з безкоштовним сиром у мишоловці, який моментально обертається смертю для мишки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“найприкріше, що паспорт не зовсім то і потрібен мені був”, – каже мишка, яка потрапила в мишоловку.
Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путин вляпався у гучний скандал черговим спірним рішенням. Про це у своєму мікроблозі Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов, передає Politeka.

“Володимир Путін підписав закон про збільшення пенсії ветеранам Великої Вітчизняної війни в середньому на 9,5 тис. рублів”, — йдеться у публікації.

Користувачі мережі обурилися таким цинічним указом. Вони відзначили, що ймовірно глава держави навмисно затягував з указом, адже більшість ветеранів Другої Світової війни вже померли.

“Атракціон небаченої щедрості. Так їх вже не залишилося ветеранів”, “Цинічні тварюки!”, “Тільки могила виправить х*йло!!!”, “Який щедрий гном! Всі казкові звірі в захваті!”, “Б*я, зарано підписав, через пару – трійку років саме те… Того дивишся зовсім вимруть і можна підписувати”, “Це тим яким зараз має бути за 95 років? Або тим, що на парадах ряджені?”, – коментують в мережі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Паспортні “потуги” Путіна висміяли їдкою карикатурою: найприкріше