facebook

Богуцька відреагувала на махінації влади проти інавгурації Зеленського: “Ну не с*ки?”

Богуцька відреагувала на махінації влади проти інавгурації Зеленського: “Ну не с*ки?”
Блогер Ліза Богуцька відреагувала на нову підлість влади

Відома українська активістка та блогер Ліза Богуцька відреагувала на різке звернення новообраного президента Володимира Зеленського до влади.

Відповідний допис вона зробила на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, блогерка відзначила, що Володимир Зеленський зробив цілком правильне звернення до нинішньої влади, адже нардепи і президент, за думкою експертів, свідомо затягують інавгурацію Зеленського.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того вона закликала українців зібратись 14 травня поблизу парламенту і вимагати якнайскорішого призначення дати інавгурації президента Зеленського.

 

“Молодчина. Розумниця! Саме для цього ми збираємося біля Верховної Ради 14 травня. А тепер я скажу вам те, що мене сьогодні просто розлютило. Ви пам’ятаєте моє звернення до громадян про те, що ми повинні зібратися 14-го біля Ради. Нагадаю. Більше 13000 репостів. Я звернулася до РНС, щоб вони дали заявку на проведення акції в КМДА, щоб все було по закону”, – зазначила Богуцька.
Вона також відзначила, що буквально вчора львіський суд призначив чергове засідання у так званій справі прориву кордону прихильниками Міхеїла Саакашвілі на 14 травня.

“Вчора стало відомо, що у Львові, на 14-е число суд призначив чергове засідання, перенесене в надцятий раз Давиду Сакварелідзе у справі “про незаконне прорив кордону 10. 09. 17. Пам’ятайте, коли ми зустрічали Михайла Саакашвілі? Так ось. Саме по цій справі. І саме на 14-е, коли РНС Михайла Саакашвілі дав заявку в КМДА на проведення акції у ВРУ. Ну ні с*ки? Тому збираємося. Без сумнівів. Усе. 14-го травня біля Верховної Ради!!!”, – відзначила Богуцька.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Богуцька відреагувала на махінації влади проти інавгурації Зеленського: “Ну не с*ки?”