facebook

“Вбивають бізнес”: сотні підприємців благають Зеленського про допомогу

“Вбивають бізнес”: сотні підприємців благають Зеленського про допомогу
“Ми платимо податки, а нас – оббирають”

У вівторок, 14 травня, сотні прихильників новообраного президента Володимира Зеленського прийшли під Верховну Раду – люди вимагають від народних обранців визначитися із остаточною датою інавгурації.

Подробиці повідомляє кореспондент Знай.ua з місця події.

Активісти доповнили спітчі обурення з приводу затягування інавгурації Зеленського плакатами:”Поробанда – звільни дорогу”, “Досить знущань! Призначте інавгурацію Зеленського” та наголосили, що виконувати волю народу – головна функція депутатів.

“Носій влади у нашій державі – це народ. Люди визначилися – 73% виборців проголосували за Володимира Зеленського, за те,щоби ця банда пішла геть. Нам не потрібні оці тури “Рошену”, який Порошенко влаштовує останніх півроку. Нам не потрібні його медалі та його герої. Зеленський отримав довіру народу”, – кажуть учасники акції.
Окрім того, до акції долучилися представники підприємницької спільноти Києва та звернулися до Володимира Зеленського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Український бізнес хочуть убити іще до вашої інавгурації. Перед вами – підприємці, які працюють у сфері атракціонів. Працюємо законно, сплачуємо усі податки, створюємо нові робочі місця, щорічно поповнюємо бюджет на мільйони гривень. Чиновники нас бояться та хочуть урвати якомога більше грошей до вашого приходу. Тому створюються різні організації під прикриттям комунальних. Нас змушують брати участь у незаконних схемах, таких, як аукціони. Незаконні аукціони з підставними фірмами хочуть продати нам наші ж місця, на яких ми працюємо законно довгі роки. Нас ніхто не чує”, – розповідає представник підприємців.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Вбивають бізнес”: сотні підприємців благають Зеленського про допомогу