facebook

“Просто інша людина, таким його не бачили”: Українців зворушили фото Сенцова на свободі

Звільнений з російського полону український режисер Олег Сенцов показав, як проводить час в Києві.

 

Сенцов повернувся до України 7 вересня після чотирьох років ув’язнення в російській колонії. Тепер режисер нарешті може спокійно пройтися вулицями української столиці, чим він і зайнявся днями. У мережі з’явилися фотографії з прогулянки Сенцова вулицями Києва.

Так, режисер сфотографувався на тлі Києво-Могилянської академії, на якій було вивішено величезний банер із закликом відпустити його на волю.

Як стало відомо, Сенцов з самого свого звільнення хотів особисто побачити цей символ його підтримки. Втім, зробити це в поодинці йому не вдалося, так як по п’ятах за режисером слідували шанувальники.

«Я до сих пір не можу в це повірити … Це щось неймовірне. Він нарешті вдома», «Так символічно, просто до сліз», – пишуть українці під фотографіями режисера в соціальних мережах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олег Сенцов просить поставитися до нього з розумінням – після повернення з полону в РФ режисер зробив важливу заяву про себе і свою подальшу діяльність.

Офіційний акаунт Олега Сенцова з’явився в Facebook, сам режисер заявив, що це його єдиний аккаунт і в інших соцмережах його немає. В одному з постів в Facebook Сенцов подякував українцям за слова підтримки і зазначив, що цю сторінку він веде особисто:
«Це моя єдина сторінка в інтернеті. У твіттері фейковий аккаунт, але мені відмовляється вірити навіть адміністрація Фейсбук)), пропонуючи більше писати про себе, щоб отримати синю галочку. Але що поробиш – не всі публічні особи ведуть публічне життя. Сподіваюся після цього фото сумніву будуть усунені. Всім добра!»- написав Олег Сенцов.

Більш того, колишній кремлівський в’язень опублікував свою фотографію з телефоном в руках, де видно мобільна версія його сторінки в якості доказ того, що це його офіційний акаунт. Також Олег Сенцов раніше додав, що буде додавати в друзі тільки тих людей, яких знає особисто.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Просто інша людина, таким його не бачили”: Українців зворушили фото Сенцова на свободі