facebook

“Слуга народу” проти “Голосу”: у Зеленського заговорили про плани на Вакарчука

У Верховній Раді може сформуватися неочікувана коаліція
“Слуга народу” проти “Голосу”: у Зеленського заговорили про плани на Вакарчука

Представники партії президента України Володимира Зеленського “Слуга народу” заявили, що вони “за одне і те саме” із партією “Голос”, лідером якої є музикант Святослав Вакарчук.

Про це розповів глава передвиборчого штабу партії Олександр Корнієнко в інтерв’ю “УП”. Зазначимо, що він посідає сьоме місце в списку кандидатів до Верховної Ради від “Слуги народу”.

На думку Корнієнка, “Слуга народу” перетинається з “Голосом” “у деяких регіонах на Заході й трохи у Києві”.

З’їзд партії Слуга народу
“Але ми не вважаємо їх своїми конкурентами, бо ми за одне і те саме. Ось на Сході у нас конкуренти “Опоблок” і “За життя”, — пояснив політик.
При цьому Корнієнко зазначив, що можливість коаліції з “Голосом” ще треба обговорювати. Також глава передвиборчого штабу заявив, що партія “Слуга народу” не розглядає можливості об’єднання з партіями “старої” політичної системи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, що за останніми соцдослідженнями, приблизно 47% українців, які вже визначилися з вибором, готові голосувати за партію Володимира Зеленського. Якщо така тенденція збережеться, ймовірно, що в наступному скликанні Ради “Слуга” зможе самостійно сформувати коаліцію шляхом свого списку та мажоритарників, яких підтримуватиме партія, і обійтися без ситуативних союзників.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Слуга народу” проти “Голосу”: у Зеленського заговорили про плани на Вакарчука