facebook

Не Вакарчуком і Поляковою єдиними: Народний артист Іво Бобул йде на парламентські вибори

Народний артист, 66-річний співак Іво Бобул балотується до Верховної Ради за списками партії “Патріот”. Про це опубліковано на сайті ЦВК.

Іван Васильович Бобул (справжнє ім’я артиста) в списку вказаний під №5. Список партії “Патріот” на вибори ЦВК зареєстрував 20 червня.

Як зазначено у виборчому списку, Бобул народився 17 червня 1953 року, є громадянином України, має вищу освіту, член політичної партії “Патріот”, проживає в місті Києві, не має судимості.

До речі, станом на 2016 рік, Іво Бобул був помічником народного депутата України Федорука Миколи Трохимовича (фракція «Народний фронт»). Партія “Патріот” була зареєстрована у 2006 році. Партію очолює Микола Голомша.

В опитуванні Соціологічної групи “Рейтинг” (проведено з 20-го по 24 червня), фонду “Демократичні ініціативи” та Центру Разумкова (проведене з 13-го по 20 червня), Центру “Соціальний моніторинг” та Українського інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка (проводився з 13-го по 21 червня) партія “Патріот” не була включена.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

23 травня указ президента України Володимира Зеленського про дострокове припинення повноважень Верховної Ради та призначення позачергових парламентських виборів на 21 липня набув чинності. З 24 травня в Україні автоматично почався виборчий процес.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не Вакарчуком і Поляковою єдиними: Народний артист Іво Бобул йде на парламентські вибори