facebook

“Вліпити галку”: У Мережі показали креативний ролик-мотивацію для молоді прийти на вибори

За два дні соціальний ролик “ВліпиЗаСебе” набрав понад 100 000 унікальних переглядів серед користувачів Facebook, Instagram та YouTube. Ідея заговорити змотивувати міленіалів “вліпити галку” за свої переконання на позачергових парламентських виборах належить громадській організації Global Office.

#ВліпиЗаСебе – це аполітична і апартійна ініціатива, яка своїм ключовим завданням вважає зробити голосування модним серед міленіалів. Власну громадянську позицію на виборах висловлює в середньому 36% української молоді віком 18-29 років.

Часткова апатія щодо участі молоді в виборах зумовлена тим, що з новими поколіннями не говорять мовою креативу та новими смислами. Тому напередодні виборів до Верховної Ради, ініціатори руху випустили соціальний ролик, аби нагадати мілленіалам про важливість впливу на виборні органи влади в Україні.

У відео сучасна молодь — хіпстери, чілери, рейвери — танцює та “ставить галочку” під ритмічну музику, саундтрек до якої написав композитор Дмитро Авксентьєв. Розробкою креативної кампанії займалась ANGRY agency, а виробництвом ролику — Red Glass.

“Ми абсолютно різні. Ми можемо доставляти їжу, день і ніч сидіти за комп‘ютером, вигадувати рекламу, шити одяг, варити каву, грати музику, змішувати коктейлі, змішувати слова. І всі ми абсолютно однакові. Бо в кожного та в кожної з нас є абсолютно однакові можливість і право на те, щоб свою громадянську позицію висловити. Ким би ти не був і ким би ти не була, прийди на парламентські вибори 21 липня і вліпи галку у виборчий бюлетень за свої погляди. Якими б вони не були, #ВліпиЗаСебе”, — йдеться у маніфесті відео-роботи.

Проект реалізовує громадська організація Global Office, в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» USAID/ENGAGE, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID та здійснюється Pact в Україні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Вліпити галку”: У Мережі показали креативний ролик-мотивацію для молоді прийти на вибори