facebook

“З якого приводу зйомка?” Юна обраниця Павліка натякнула на майбутнє весілля

Кохана співака Віктора Павліка прокоментувала чутки про майбутнє весілля. Концертний директор Катерина Реп’яхова на днях заявила, що поняття не має звідки з’явилися слухи про її заручини.

Нагадаємо, що причиною таких здогадок стала нова світлина Каті в соціальній мережі Інстаграм, на якій яскраво видно каблучку на безіменному пальці.

“Насправді про весілля з Віктором ми навіть не думали. Але якщо це станеться, то відзначимо у вузькому колі. Не знаю, звідки з’явилася ця інформація. У нашому житті не відбулися якісь зміни. Ми як працювали, так і продовжуємо працювати. У нас зараз у пріоритеті тільки робота. І все! Інших цілей поки немає”, – прокоментувала Реп’яхова.

Обраниця Віктора Павліка ситуацію з каблучкою пояснила досить банально. Виявляється, викладене фото означало подяку майстру за “гарний манікюр”. А підпис до допису зі сердечком означало те, що Катя дуже любить цей салон.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я його й на фото навіть відмітила”, – поділилась вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо те, що 53-річний музикант і батько трьох дітей залишив дружину з якою прожив 7 років, пішовши до свого концертного директора Катерини Реп’яхової, яка вдвічі молодша за нього. Спочатку пара довго не афішувала своїх стосунків. А інформацію про те, що закохані вже й живуть разом підтвердила сама Реп’яхова, зізнавшись, що вони з Віктором разом у цивільному шлюбі вже півтори року.

“Спочатку Віктор пішов із дому, довго не розлучався – все це було болісно, він дуже не хотів образити молодшого сина. Йому було дуже важливо, щоб все це сприйняли його рідні. Тому ми чекали, поки всі дозріють, щоб усім було простіше. Так це тривало більше року”, – прокоментувала Катерина.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“З якого приводу зйомка?” Юна обраниця Павліка натякнула на майбутнє весілля