facebook

Звіробій знову пригрозила Зеленському і його дружині: “Вас як царську сім’ю.”

Волонтерка Маруся Звіробій грубо висловилася про президента Володимира Зеленском і його дружині Олені після повідомлення про хворобу першої леді.

Маруся Звіробій опустилася до відвертих образ не тільки на адресу самого Володимира Зеленського, але і всієї його родини. Вона також обурилася судовим процесом у справі вбитого журналіста Павла Шеремета.

“Два д*била – це сила! Просто нагадую, поки ти зелена свол*та будеш знущатися над рідними і дітьми Андрія Антоненко, Юлії Кузьменко та ветеранів Грищенков – ти під*рас і твоя баба під*рас і діти твої нах тут нікому не впали!”, – йде мова в пості.

Маруся Звіробій закликала сім’ю Володимира Зеленського покинути Україну, а також пригрозила жорстокою розправою. Крім того, автор публікації звинуватила президента в руйнуванні країни.

“У*буйте в Ізраїль, поки вас, як царську сім’ю (бо ти думаєш, що ти цар) не підвісили за ноги за знищення української держави!” – розбушувалась волонтерка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пізніше Маруся Звіробій припустила, що Олена Зеленська бреше про свій діагноз. Нібито така у президентській сім’ї тепер тактика проти опонентів: “Стопудово брехня що вона захворіла. Завдання зеленої подружжя тепер не погрожувати, а систематично постійно викликати жалість до себе”.

А наостанок активістка закликала обрати нового главу держави: “Цей поц г*вно, давайте іншого вибирати, а то тут вже без варіантів”. Варто відзначити, що проти Звіробій вже ведеться кримінальне провадження через погрози Зеленському.

Раніше прес-служба президента оголосила, що в Олени Зеленської виявили китайський вірус. З-за цього глава держави перейшов на особливий режим роботи, хоча у нього діагноз не підтвердився.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Звіробій знову пригрозила Зеленському і його дружині: “Вас як царську сім’ю.”