facebook

Мам, тобі на моєму весіллі не місце, ти навіть виделку не вмієш правильно тримати!

Марія Петрівна витирала посуд, раптом пролунав телефонний дзвінок. Вона поринула в думки, він її ніби розбудив. Це була її донечка. Вона сказала, що виходить заміж, запросила маму на весілля, а до того ж попросила грошей, вже не хотіла вона обтяжувати батьків майбутнього чоловіка, вирішила і свою матір змусити витратитися на весілля.

Мати без задніх думок тут же попросила номер картки, куди вона зможе скинути трохи грошей. Але у всьому цьому сумному дзвінку, хоч мати і вважала його щасливим, була одна хороша звістка – дочка була готова дати нічліг матері, щоб та не знімала номер в готелі.

Марія Петрівна сиділа і згадувала, як в останній раз прощалася з донькою на пероні, коли вона поїхала до столиці на навчання. Тоді вони пообіцяли одна одній бачитися, якомога частіше, але життя внесло свої корективи.

А для того, щоб відправити гроші донечці вона вирішила продати гараж і стару машину батька. І ось через тиждень вона все продала, і якось вранці отримала конвертик, обмальований тонкими візерунками. Це було запрошення на весілля дочки.

Вона тут же кинулася в банк скидати гроші на рахунок дочки, хіба могла вона хоч щось залишити собі. Треба ж було все донечці відправити. Вона навіть пенсію свою відправляла їй ось вже 4 роки.

– Доню, ви зможете мене зустріти на вокзалі?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– У нас багато гостей зараз, мамо, приїжджай на таксі, я ж не можу залишити їх і вийти.

І ось замовила вона таксі, яке приїхало з відкритими вікнами і гуркоче музикою. Дісталася вона до вказаної адреси, а з дому вивалилася купа π’яних хлопців, які обговорювали випивку.

Марія Петрівна обережно увійшла в будинок, розглядаючись на всі боки. Всюди валялися π’яні хлопці і дівчата. Тут хтось із них крикнув: «Овва, теща чи що? Мама Юльки? »

– Так, а сама Юля де?

– Аааа, вона вже напилася, говорити більше не може. Але, мабуть, господь на мене зглянувся і відправив мені ще одну подружку для кeлиха. Вип’ємо за знaйoмство, тещо?

З розмови цих π’яних дивних людей мати зрозуміла, що весілля було кілька днів назад, а це вже третій день. Виявилося, її не покликали на весілля, а всього лише на третій день.

Батьки чоловіка подарували їй квартиру, машину, мабуть, тямущі люди. Тільки як ось виховали такого сина, та ще й взяли йому в дружини жінку π’яницю. Але ж вона ніколи не пила, це все її життя в столиці …

Мати зі сльозами на очах пішла в кімнату, де і застала свою дочку, сплячу. Вона валялася на ліжку в весільній сукні і туфлях. Вони так п’ють уже третій день. Мати підійшла до неї, поцiлувала в лоб і поїхала назад.

18-годинний шлях на поїзді, і вона вдома. Тут через кілька годин зателефонувала Юля, яка нібито шкодувала про те, що зробила. Вона запитала маму, чому та її не розбудила і так непомітно поїхала?

Марія Петрівна сказала, що не хотіла їм перешкодити, до того ж вік не той, щоб пити з ними, виходить же, що дочка її на π’янку покликала. А коли мати запитала дочку, чому вона не покликала її на весілля, дочка відповіла:

– Мамо, ну що ти ображаєшся? Батьки Андрія почесні люди, інтелігентні. Мати юрист, батько банкір. А ти? Як мені тебе відрекомендувати потрібно було? До того ж ти навіть не знаєш, якою рукою тримати виделку. Ти б мене просто згaньбила!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мам, тобі на моєму весіллі не місце, ти навіть виделку не вмієш правильно тримати!