facebook

Наметове містечко з дітьми перетворилося в факел, є жертви: подробиці страшної НП

Масштабна пожежа сталася в наметовому таборі, в якому знаходилося майже 200 дітей

В результаті трагедії є постраждалі.

Надзвичайна подія сталася в наметовому містечку на території гірськолижного комплексу «Холдомі» в Сонячному районі Хабаровського краю (Росія). Там вогонь охопив намети, в яких з вожатими проживали діти, повідомляють російські ЗМІ.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З 26 наметів згоріли 20.

 

В результаті пожежі постраждали п’ятеро підлітків, четверо з них в дуже важкому стані – у них не менше 70 відсотків опіків тіла. Одна дитина померла.

У таборі перебувало 189 дітей. Їх тимчасово розмістили в будиночках на базі відпочинку.

Площа пожежі склала 240 квадратних метрів. З якої причини почалася пожежа, поки невідомо.

Як повідомлялося раніше, з’явилися дуже цікаві подробиці пожежі, що сталася на траулері «Іван Голубець» з українцями на борту.

Судно затонуло біля берегів Мавританії, а капітаном траулера був кримчанин, який знаходився в рейсі з українськими документами.

При масштабній пожежі загинуло двоє людей. Судно затонуло на глибині 35 метрів. Ці подробиці трагедії опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабин.

«Капітан судна – кримчанин Сергій Тимченко, був у рейсі з українськими документами. Також на борту було як мінімум три кадета фейковий підконтрольного окупантам освітнього закладу – «Керченського державного морського технічного університету», – написав Бабин.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Наметове містечко з дітьми перетворилося в факел, є жертви: подробиці страшної НП