facebook

Як дружина Порошенка публічно здавала кров(фото).

Соцмережами ширяться фотографії театралізованого дійства, на якому видно як «героїчно» у супроводі двох своїх доньок жінка екс-президента Петра Порошенка Марина Порошенко, здає кров.

Відомо що вона взяла участь в проекті «Червоного бранча» (Red Branch) який пройшов в найбільшому кіноархіві України, Довженко – Центр, організатори проекту запропонували здати кров для тяжко хворих людей, в обмін на подарунок від ювелірного бренду Guzema Jewelry та почесний статус донора.

Всього кров здало близько 100 чоловік, в тому числі і жінка екс-президента Марина Порошенко.

На фотографіях видно, що Марина прийшла здавати кров у супроводі двох дочок, вони тримали її за руку під час процедури, а велика кількість фотографів фотографувала дійство з різних ракурсів. За словами журналістів для участі в цій показухи вони привезли своїх дітей спеціально з Лондона.

Один з журналістів розповів, що він неодноразово проходив процедуру плазмофереза, у ході якої беруть 800 мілілітрів крові, що вдівчі більше чим беруть крові у донорів, втім навіть це не оказує на організм ніякого негативного впливу, і почував він себе прекрасно. А брати з собою на звичайну процедуру здачі донорської крові родичів – реальна комедія, невже Марина Порошенко не розуміє як це виглядає зі сторони?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цікаво, а кров з пальця вона теж здає у супроводі своїх доньок, які тримають її за руку під час цієї неймовірно важкої та вкрай небезпечної процедури?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як дружина Порошенка публічно здавала кров(фото).