facebook

Щоб не здавати тест: П’яний прокурор Київщини втік у кущі після того, як його авто зупинила поліція

Чоловік вирішив втекти для того, щоб не здавати тест на вміст в організмі алкоголю.

В ніч на 27 липня, на Голосіївському проспекті в Києві поліцейські зупинили автомобіль Chevrolet Cruz, водій якого був у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє Інформатор.

Пізніше з’ясувалося, що власником автомобіля виявився прокурор Васильківського відділення Києво-Святошинської прокуратури Ярослав Леляк.

Очевидці розповіли, що у чоловіка були присутні всі ознаки алкогольного сп’яніння: нерівна хода, запах з рота і невиразна мова.

Поліцейські запропонували прокурору пройти перевірку на драгері при двох понятих, але Леляк відмовився. Потім прокурору надали можливість проїхати в медустанову для експертизи, але він знову відмовився.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пізніше прокурор погодився на експертизу в медустанові, але це виявився маневр, щоб відвернути поліцію і сховатися в кущах, закривши перед цим свій автомобіль.

Зазначається, що співробітники поліції не мали права затримувати прокурора, оскільки не були свідками його правопорушення. Також вони не мали законних підстав забрати його машину на штрафмайданчик. Проте чоловіка чекає повістка в суд.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Щоб не здавати тест: П’яний прокурор Київщини втік у кущі після того, як його авто зупинила поліція