facebook

Трамп звинуватив Google у втручанні у вибори президента США

Президент США Дональд Трамп заявив, що «дуже уважно стежитиме за Google», підозрюючи інтернет-гіганта у втручанні в президентські перегони 2016 року і майбутні вибори 2020-го.

Відповідну заяву американський лідер опублікував у своєму Twitter.
Приводом для підозр американського лідера стало інтерв’ю колишнього співробітника Google Кевіна Сернекі телеканалу Fox Business Network. У ньому він розповів, що в компанії вкрай негативно ставляться до Трампа і спробують зробити все, щоб він не зміг переобратися на новий термін.
При цьому раніше Трамп неодноразово звинувачував корпорацію у змові з Гілларі Клінтон: Google нібито приховував негативні новини про тодішню конкурентку 45-го президента під час попередніх виборчих перегонів. Втім, жодних доказів цього Трамп поки не надав.
«Сундар Пічай старанно намагався пояснити в Овальному кабінеті, як сильно він любить мене, як добре робить свою роботу наша адміністрація, що Google ніколи не співпрацював із військовими Китаю і що вони ніколи не допомагали Гілларі Клінтон перемогти мене в 2016 році і не планують незаконне втручання у вибори 2020 року, незважаючи на всі розмови про зворотне. І все це звучало добре, поки я не подивився інтерв’ю Кевіна Сернекі… Все це абсолютно незаконно. Ми дуже уважно стежимо за Google!» – написав Дональд Трамп у Twitter.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Трамп звинуватив Google у втручанні у вибори президента США