facebook

Правоохоронці на Львівщині вилучили контрабанду 0,6 кг кокаїну(фото).

Житель Дніпропетровської області намагався ввести в країну кокаїн.Наркотики в його машині виявив службовий собака,чоловіка затримали.

СБУ і прикордонники вилучили контрабанду 0,6 кг кокаїну в пункті пропуску Краковець у Львівській області. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби в середу, 21 серпня.

“У пункті пропуску Краковець правоохоронці затримали українця, який намагався ввезти в Україну контрабандні наркотики”, – сказано в повідомленні.

За інформацією від співробітників Управління СБУ в Київській області прикордонники направили на додатковий огляд автомобіль марки Mitsubishi української реєстрації. За кермом транспортного засобу був 52-річний житель Дніпропетровської області, який прямував в Україну.

Під час огляду салону автомобіля за допомогою службового собаки в порожнинах панелі приладів з автомагнітолою був знайдений вакуумний пакет з речовиною білого кольору. В ході проведеного експрес-аналізу було встановлено, що в пакеті кокаїн загальною вагою 580 грам.

Громадянин України був затриманий, у його діях вбачаються ознаки контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їхніх аналогів або прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів (ч. 2 ст. 305 КК). Тепер йому загрожує від восьми до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Правоохоронці на Львівщині вилучили контрабанду 0,6 кг кокаїну(фото).