facebook

“Під цим прапором загинула моя дитина”: матір загиблого захисника не пустили на Майдан Незалежності (відео)

Співробітники сил безпеки, які відповідають за прохід гостей на Майдан Незалежності, не пропустили матір загиблого в 2014 році в Луганській області військового медика Андрія Аболмасова Тамару.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Я була в списках. Мій син був медиком у штурмовому батальйоні «Айдар», у 2014 році він загинув. У мене був прапор, на ньому нічого не написано, лише побажання хлопців, це по смерті сина було написано. Мене з цим прапором не пустили. Вони (співробітники безпеки на металодетекторі при вході на майдан Незалежності – ред.) мені сказали, що я маю лишити цей прапор і пройти. Я не лишу цей прапор. Під цим прапором загинула моя дитина… Я не хочу бути на такому параді», – сказала Тамара Аболмасова.

Згодом, до жінки підійшли працівники охорони та запропонували пройти.

«Вони казали: проходьте, проходьте, проходьте. Але я вже не пішла, бо, розумієте, що мені вже навіть і не хочеться іти. Я просто його (прапор – ред.) взяла, а мене з ним не пустили. Я піду на другий марш, там, де мені буде зручно», – додала жінка.
Син Тамари був учасником Євромайдану, на війну пішов добровольцем. Загинув у боях під Луганськом, снаряд влучив у будівлю, де були українські військові.
Нагадаємо, Зеленський встановив дату нового дня пам’яті загиблих захисників України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Під цим прапором загинула моя дитина”: матір загиблого захисника не пустили на Майдан Незалежності (відео)