facebook

Повернення Богатирьової: Супрун розповіла про корупційні схеми екс-глави МОЗ

На тлі повернення в Україну екс-глави МОЗ часів режиму Януковича Раїси Богатирьової нинішній керівник міністерства Уляна Супрун розповіла про корупційні схеми колишньої «регіоналки».

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Вона покривала схему із закупівель за кошти платників податків вакцин і туберкуліну у фірми свого сина… У 2012−2014 роках, коли вона була на посаді міністра, понад 1 млрд гривень було вкрадено з бюджетних коштів на ліки. Корупційні схеми Богатирьової і її поплічників привели до значного завищення цін на ліки і медвироби», — розповіла Супрун.

За її словами, при керівництві Богатирьовою МОЗ один з найбільших дистриб’юторів фармацевтичної продукції поставляв лікарські засоби за цінами, завищеними на 20−40%.

«Повернення Богатирьової в Україну є сигналом про початок нового етапу боротьби за здоров’я і безпеку українців. Її послідовники і партнери нікуди навіть не виїжджали, і останні роки займалися саботажем системних зміни у сфері, де вони звикли про все „домовлятися“. Сьогодні ці ж люди намагаються повернути собі цю можливість і скористатися нею сповна», — додала в. о. міністра.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Повернення Богатирьової: Супрун розповіла про корупційні схеми екс-глави МОЗ