facebook

Дні сили у квітні: Коли можна змінити своє життя на краще, досягти успіхів і фінансового благополуччя

В кожному місяці є певні дні сили, коли навколишня енергетика благотворно позначається на всіх сферах нашого життя. В цей час ви зможете змінити своє життя на краще, а також досягти успіхів і фінансового благополуччя.

70680310 – exploring this great world . mixed media

Другий місяць весни – найбільш вдалаподоходящая пора для того, щоб задуматися про майбутнє . Якщо в березні наша енергетика оновлювалася, а ми тільки починали набиратися сил, то в квітні ми повинні вже приступати до активних дій. Дні сили – найбільш сприятливий час для нових змін. У такі моменти відбувається потужний сплеск позитивний енергії, завдяки якому ми можемо досягти більшого, ніж очікуємо. Якщо ви до цих пір не реалізували свої плани, то зробити це ви зможете вже скоро.

5 квітня – Чистий четвер
Чистий четвер – значимий день для православних віруючих. Саме він є попередником Страсної п’ятниці – дня великої скорботи, коли необхідно згадати про мyки, які довелося пережити Ісусові Христу перед смepтю і подальшим воскресінням.

До четверга підготовка до Світлої Пасхи повинна бути завершена, так як з цього моменту заборонено забиратися, займатися важкою роботою, сільським господарством, а також шиттям і в’язанням. Протягом дня віруючі активно займаються приготуванням великодніх страв, а у Велику суботу відправляться з ними в храм, де на богослужінні священнослужителі зможуть освятити їх.

6 квітня – Місяць у Стрільці
У союзі з сильним Стрільцем Місяць, як завжди, відчуває себе впевнено. У цей день ви сміливо можете завершувати свої справи і приступати до нових починань. Під час прийняття важливих рішень не бійтеся, що їх результат буде не виправданий. Під заступництвом даного Знака Зодіаку ви не зможете зробити помилку, яка зруйнує всі ваші плани.

Однак якщо ви хочете досягти більшого, астрологи рекомендують вам сконцентруватися тільки на одній справі. Бажання зробити все і відразу може перекреслити всі ваші минулі старання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гармонійна енергія дня буде сприятлива для творчої реалізації. Тому працівників творчої сфери в цей період чекає колосальний успіх. У 21 місячнy добy робота повинна бути активною, тому не варто розслаблятися і приділяти відпочинку занадто багато часу. Легкі фізичні навантаження і медитації додадуть вам впевненість і додатковий приплив сил.

Місяць – час позбавлення від всього непотрібного. В першу чергу рекомендується провести генеральне прибирання в своєму будинку, позбавляючись не тільки від бруду і пилу, але і від старих речей.

Негативні думки і спогади отpyюють життя людини, не дозволяючи рухатися далі і досягати своїх цілей. У період фази спаду ви повинні розпрощатися з внутрішніми бар’єрами, які не дозволяють вам жити повноцінним життям. В першу чергу до них відносяться стpaхи і негативні емоції. Не варто витрачати енергію на зайві переживання і боятися всього навколо. Кожен з вас може знайти бажане, але для цього буде потрібно інтенсивна робота над собою і своїм внутрішнім світом.

Втома і слабкість не завадять вашій продуктивності, так, як 6 квітня перебуватиме під егідою Марса – планети з сильною енергетикою. В цей час успіх чекає цілеспрямованих людей, які готові впоратися з будь-якими труднощами, аби зайняти своє місце під сонцем.

7 квітня – останній день Великого посту
У завершальний день посту віруючі вже готові до зустрічі Великодня і протягом дня займаються тільки богоугодними справами: ходять до церкви, допомагають нужденним, проводять час за молитвою, зверненою до нашого Спасителя.

Під час богослужіння парафіяни церкви зможуть освятити великодні продукти, включаючи паски, сирні паски і фарбовані яйця. У Велику суботу не рекомендується витрачати час на розваги, лаятися з близькими і займатися обжерливістю, так як вже на наступний день нам належить відзначити Великдень.

8 квітня – Світлий Великдень
У церковному календарі Великдень є одним з найбільш очікуваних і шанованих подій. Традиційно свято починається з святкового богослужіння. Віруючі відправляються в храм і моляться Ісусу Христу, згадуючи про події, що сталися багато років тому. У цей день довкілля наповнена позитивною енергією, і кожна людина зможе звернути це в свою користь.

Православна церква категорично забороняє в цей день займатися роботою, зате ви можете направити всі свої сили на спілкування з близькими людьми. Іноді ми ставимо метy понад усе, але ніколи не можна забувати про рідних людей, які завжди підтримають нас у скрутну хвилину. Відкладіть справи на більш відповідний час: нехай в це велике свято вся ваша увага дістанеться виключно родині.

16 квітня – гармонійний день
Сучасний ритм життя часом порушує гармонію як всередині, так і навколо нас. Однак 16 квітня ви зможете побути в зоні комфорту і абстрагуватися від проблем і переживань. В цей день Місяць перейде в сузір’я Тільця. Вплив даного Знака Зодіаку додасть вам спокою і допоможе вам набратися сил. Не варто приділяти занадто багато часу роботі, особливо якщо вона вимагає концентрації. Так ви збережете сили для всіх запланованих справ.

17 квітня – Радониця
Православна церква виділила певні дні, в які віруючі зможуть помолитися за дyші помepлих родичів. До одної з таких подій належить Радониця – день особливого поминання пoкiйних. Традиційно родичі відправляються до церкви, де моляться Господу з проханнями позбавити дyші помepлих від гріхів, скоєних за життя.

30 квітня – несприятливий день
Повний місяць у Скорпіоні може спровокувати приплив негативної енергії. Поспішні рішення стануть причиною великих втрат, в тому числі фінансових. Також 30 квітня не слід займатися справами, які вимагають серйозної зосередженості, так як наслідки ваших дій можуть бути негативними.

У 15 місячнy добy астрологи наполеглево рекомендують вам завершити старі справи, перш ніж приступити до нових. Взявши на себе додаткову роботу, ви ризикуєте не впоратися з навантаженням, що може підірвати вашу самовпевненість і репутацію.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дні сили у квітні: Коли можна змінити своє життя на краще, досягти успіхів і фінансового благополуччя