facebook

Для дітей зняли мультсеріал “Говоримо українською”(відео).

Прем’єра відбудеться на одному з дитячих телеканалів 2 вересня.

Компанія “ТЕТ Продакшн” зняла анімаційний проєкт “Говоримо українською”. Це серія коротких трихвилинних мультфільмів, покликаних допомогти дітям навчитися говорити українською без помилок. Герої мультфільмів потраплятимуть в різні халепи, а долати труднощі їм допомагатиме знання української мови, пише ms.detector.media.

Батькам мультфільм теж буде цікавий та стимулюватиме їх говорити українською, запевняють автори проєкту. Анімовані поради рекомендовані Міністерством освіти та науки України. Уже готові понад двадцять анімаційних роликів.

Ось один з них.

Мультсеріал з’явився на основі книги пана Авраменка, а на основі мультсеріалу невдовзі вийде друком і його нова книга з уроками української мови вже для дітей. Книгу буде презентовано на “Форумі видавців” у Львові цієї осені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поради для мультфільму розробляв філолог, телеведучий, автор бестселеру “100 експрес-уроків української мови” Олександр Авраменко. Він також є автором серії навчальних посібників для підготовки до ЗНО. За його словами, ідей для анімованих порад ще багато, тому серій у мультфільму буде більше, ніж уже знято.

А прем’єра мультсеріалу “Говоримо українською” відбудеться 2 вересня о 19.00 на телеканалі “ПлюсПлюс”. Анімаційні ролики, а також ігри, мовні конкурси, тести й розважалки будуть розміщені на сайті каналу plus-plus.tv.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Для дітей зняли мультсеріал “Говоримо українською”(відео).