facebook

Родина президента відсвяткувала “перший дзвоник” сина

Син президента України Володимира Зеленського, 6-річний Кирило, відсвяткував свій “перший дзвоник”.

Такою зворушливою новиною у своєму Instagram поділилася дружина президента Олена Зеленська.

Перша леді написала, що у її родини особливий день. З її слів, їхні з президентом діти – покоління майбутнього. Оскільки “вони не знають, що таке радянські обмеження та безглузде завчання”.

“Наш син Кирило тепер першокласник. Сьогодні він уперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку й однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще бешкетуватуватиме, поїде в перші подорожі без батьків, загартовуватиме характер і ставатиме відповідальним”, – йдеться в повідомленні матері першокласника.

Олена Зеленська висловила сподівання, що 15-річна Олександра та 6-річний Кирило охоче вчитимуться, оберуть професію за покликом серця і зроблять багато корисного для країни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми хочемо пишатися нашими дітьми – і Сашею, і Кирилом. І знаємо, що школа закладе основи їхнього дорослого життя. І майбутнього України. Віримо, що вони полюблять школу і вчитимуться охоче. А потім оберуть професію за покликом серця і зроблять багато корисного для нашої країни”, – написала Олена Зеленська.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Родина президента відсвяткувала “перший дзвоник” сина