facebook

“Відпустили на поруки”: Генпрокуратура оголосила про підозру Колєснікову і Вілкулу, а потім звільнила

Екс-нардепів з “Опозиційного блоку” Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова, яким Генпрокуратура оголосила про підозру, відпустили на поруки нардепа-самовисуванця з Дніпропетровщини Дмитра Шпенова.

“На поруки їх взяв народний депутат 9 скликання Шпенов Дмитро Юрійович. Він був присутній у засіданні”, – розповів Мельниченко.

“Пояснюю, наскільки мені відомо із рішення відносно Колєснікова і Вілкула: як правило, коли прокурор звертається до суду щодо обрання запобіжного заходу відносно підозрюваного, то він завжди повідомляє, чи перебуває особа в розшуку, чи не перебуває. З цього рішення не вбачається, щоб чи Вілкул чи Колєсніков були в розшуку”.

Він уточнив, що два засідання щодо обрання запобіжних заходів Колєснікову і Вілкулу відбулися близько 16-17 години 16 вересня, вони були відкритими.

За словами Мельниченка, обоє підозрюваних були присутні на засіданні зі своїми адвокатами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Українська правда звернулася по коментарі до Шпенова, однак його помічник Євген відповів, що не може зв’язати з нардепом, бо “він сьогодні перебуває на окрузі, а там поганий зв’язок” і порадив подзвонити йому у середу.

Шпенов був нардепом 8 скликання від “Опоблоку”. Він був головою підкомітету з питань цивільного та адміністративного законодавства Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя.

Наразі Шпенов – член комітету Ради з питань правової політики.

Нагадуємо, Жовтневий суд міста Дніпра ввечері 16 вересня відпустив на поруки екс-нардепів з “Опозиційного блоку” Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова, яким Генпрокуратура оголосила про підозру та щодо яких почала процедуру розшуку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Відпустили на поруки”: Генпрокуратура оголосила про підозру Колєснікову і Вілкулу, а потім звільнила