facebook

Декор новорічного столу: ідеї святкового оформлення

Новорічні свята вже близько, а значить, потрібно планувати святкування Нового року та Різдва. Якщо Ви збираєтеся зустрічати Новий рік вдома, у колі сім’ї та друзів, то важливо не тільки красиво прикрасити інтер’єр, але і приділити особливу увагу святковій сервіровці столу.

Різдвяна скатертина – незмінний елемент святкового декору

Останнім часом стало модним декорувати різдвяний стіл яскравою святковою скатертиною. Вона створює цікавий акцент і вигідно відтіняє дорогий білий столовий посуд. Якщо вам хочеться використовувати кольорову посуду, наприклад, червоного або чорного кольору, в такому випадку скатертина повинна бути яскраво білою.

Традиційні червоно-зелені різдвяні кольори

На Заході існує різдвяна традиція використовувати в декорі червоний і зелений кольори в поєднанні з золотистим. Червоні свічки, зелена ялина із золотистими і червоними кулями є для багатьох європейців символом Різдва. Червоний і зелений кольори є традиційними, тому й стиль декору має бути традиційним, народним. До червоно-зеленої гами декору святкового столу чудово підійдуть ялинові гілки, шишки, горіхи, сухі гілочки. Свічники, кухонні аксесуари та підставки під гаряче повинні бути з натуральних матеріалів, таких як дерево, лоза.

Сучасний стиль: простота і елегантність

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для шанувальників сучасного стилю, кількість елементів декору має бути мінімальною. Дуже благородно виглядає святковий стіл, в дизайні якого використаний лише один колір, який можна доповнити білими або сріблястими декоративними елементами. Основний колір краще вибирати з холодної гами відтінків – блакитний, зелений, фіолетовий.

До сучасного стилю підійдуть срібні свічники з білими свічками на столі. Це додасть різдвяному столу урочистості і святковості.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Декор новорічного столу: ідеї святкового оформлення